CHP Kağıthane örgütü baret takıp ‘1 Mayıs’a gitti

CHP Kağıthane örgütü baret takıp ‘1 Mayıs’a gitti

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı’nı kutlamak için Beşiktaş’a giden Kağıthane CHP örgütü, herhangi bir toplumsal olaydan fiziksel olarak korunmak için baret taktı.

 CHP Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı Cabbar Kement ile yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili bu sabah erken saatlerde ilçe başkanlığı binası önünde toplandı.

 Hep birlikte otobüslere binen CHP’liler Beşiktaş’ta yapılacak kutlama için yola çıktılar. Bu arada yaşanabilecek herhangi bir olayda kendilerini korumak isteyen CHP grubu meclis üyesi aday adaylarından Ahmet Özdemir tarafından dağıtan baretleri giydiler. Ayrıca Gençlik Kolu Başkanı Mevlüt Can Öztürk de gazdan korunmak için maske dağıttı.

1 Mayıs kutlamasına giden CHP’liler arasında CHP Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Murat Eser de ekibiyle birlikte yer aldı. Eser, “1 Mayıs kutlamasına katılmak herkjesin hakkıdır. Hiç kimsenin bunu engellemeye ve karşı çıkmaya hakkı yoktur. CHP’liler olarak da bizler de tam kadro bugün orada olacağız” dedi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum