CHP Kağıthane, Ramazan da Gönüllere Dokundu

CHP Kağıthane, Ramazan da Gönüllere Dokundu

CHP Kağıthane İlçe yönetimi, vatandaşlarımıza içinde bulunduğu bu zor dönemde yardım elini uzattı.

CHP Kâğıthane İlçe Başkanlığı Ramazan ayı dolayısıyla Kâğıthane’deki ihtiyaç sahiplerini belirleyerek ramazan kolisi, askıda halk ekmek ve destek kart dağıttı. Kadın ve gençlik kolları ve ilçe yönetimi ile birlikte tek tek dağıtılan koliler ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

Destek hakkında açıklamalarda bulunan Kâğıthane ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ,” 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayında, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan binlerce insanın işsiz, ekmeksiz kalmasına sebep olan bu salgın günlerinde CHP olarak omuz omuza olalım istedik. Destek kolisi ve destek kartı hazırladık. Dayanışmamıza omuz veren iş insanlarımıza, ilçe örgütümüze teşekkür ediyorum. Umudumuz, CHP iktidarında sosyal devletin tüm kurum ve kurallarıyla hayata geçmesi içindir. Mücadelemiz hiç bir çocuğun yatağa aç girmemesi içindir. Mücadelemiz sosyal devletin hiçbir yurttaşını açta açıkta bırakmaması içindir. Bugün olduğu gibi bundan sonra da halkımızın yanında olmaya çalışacağız vatandaşlarımız bizim için değerlidir. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunun dediği gibi CHP kimsesizlerin kimsesidir ve hiç kimsenin yatağa aç girmeyeceğinin garantisidir. Gün ekmeğimizi paylaşma günüdür. Devletimizin elinin uzanamadığı yere uzanabilmek, hiç kimse yatağa aç girmesin diye elimizden geleni yapmak üzere ilçe örgütümüzle beraber yola çıktık. Açıkça belirtmek gerekiyor ki hükümet vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılamak konusunda sınıfta kalmıştır” diye konuştu.

165007665-4105588589475970-9095593998961299556-n.jpgchpyardim1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.