CHP Kâğıthane Seyrantepe Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

CHP Kâğıthane Seyrantepe Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

CHP'nin 23 Haziran seçimleri dolayısıyla Kâğıthane Seyrantepe'de hizmet verecek Seçim İrtibat Bürosu açıldı

CHP Kâğıthane İlçe Başkanlığı, Seyrantepe Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosunun açılışını muhteşem bir törenle gerçekleştirdi. Yüzlerce Kâğıthanelilerin katıldığı açılışta konuşan Mahalle başkanı Okan Özener, “Günün karanlık saatleri şafaktan öncedir. Emaneti haksızca elimizden aldılar. Herkes duysun, 23 Haziran'da emanetimizi almaya geliyoruz. Yine başaracağız, yine kazanacağız,  Emekle kazandığımız hiçbir şeyi sizin desteğinizle kimseye teslim etmeyeceğiz” dedi.

01-002.jpg

CHP Kâğıthane ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ yaptığı konuşmada, “ Bugün bizim açılışımız, bugün bizim 23 Haziran Seçimleri öncesinde ki mücadelemizin başlangıcıdır. Bizi buraya toplayan hürriyet ve demokrasi hasretimizdir. Mazbatası elinden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu tekrar İstanbul’un başına getirme mücadelesidir, Partimizi iktidar yapma arzumuzdur. Seyrantepe Mahallemizden seçim çalışmamızı başlattık. Yarın kapı kapı dolaşıyoruz. Halkımızla görüşüp onları ikna ediyoruz ve artık tamam diyoruz. “Her şey çok güzel olacak”  Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Açılışa CHP milletvekilleri,  Ünal Çeviköz, Zeynel Emre, Sezgin Tanrıkulu, Bedri Serter, İsmail Tokdemir, Gökhan Zeybek, Suat Özcan, İstanbul il başkan yardımcısı Saniye Yurdakul, İlçe başkan yardımcıları, Kadın ve Gençlik kolları başkanları, CHP ve  İyi Parti  Meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

04-001.jpg05-001.jpg06.jpg08.jpg09.jpg010.jpg011.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.