CHP Kâğıthane’de, Cabbar Kement ilçe başkanlığına hazırlanıyor

CHP Kâğıthane’de, Cabbar Kement ilçe başkanlığına hazırlanıyor

CHP Kâğıthane’deki ilçe başkanlık hesapları ortaya çıkmaya başladı. İlçe başkanı Av. Zeynel Öztürk’ün desteği ile İlçe başkan yardımcısı Cabbar Kement ilçe başkanlık koltuğuna oturacak sayıya ulaştı.

İstanbul Ses Gazetesi doğru ve sağlam bilgilere ulaşarak okuyucularına ışık olmaya devam ediyor. İlçe başkanı Av. Zeynel Öztürk 2015 Genel seçimlerinde milletvekili olma isteği üzerine, CHP Genel merkezinin göndereceği genelge üzerine, ilçe başkanlığında istifa etmek zorunda. İlçe başkanı olma yolunda,  Kâğıthane Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde ilçe yönetim kurulu ile  sabah kahvaltısında, bir araya gelerek destek isteyen ilçe başkan yardımcısı Cabbar Kement ,” İlçe başkanımız önümüzdeki süreçte milletvekili olma düşüncesi var.Genel merkezimiz nasıl bir genelge gönderecek bilmiyoruz. Genel merkezimiz eğer milletvekili olmak isteyenler istifa etsin derse, ilçe başkanımız istifa etmek zorunda kalacak. Bende bu süreçte ilçe başkanlığı düşünüyorum ve sizlerin görüşlerini almak istiyorum” diyerek ilçe yönetiminin görüşlerine başvurdu.

 

 

İlçe yönetiminin genel görüşü olarak,” Dışarıda bir aday gelmesini istemiyoruz. İçimizde bir aday çıkmalı, gerekirse yazı tura ile belirleriz” Görüşleri ön plana çıkarak, dışarıdan gelecek bir adaya sıcak bakmadıklarını ortaya koydular

 

 

İlçe başkanı Av. Zeynel Öztürk’ün desteği ile İlçe başkanı kadar büyük,  bir tecrübeye sahip Cabbar Kement ilçe yönetiminin de desteğini almış durumda.

Cabbar Kement’i destekleyen ilçe yönetimi

Av.Zeynel Öztürk. Oy kullanmaya yetkisi yok

1.Cabbar Kement

2. Yıldız Akın

3. Cemafer Ünal

4. Leyla Aydındağ

5. Zehra Balık

6. Taner Battal

7. Emsal Şan

8. Erhan Kaya

9. Sinan Zeytun

Gülşen Doğtaş ilçe başkanı kadın olsun denilirse, ilçe başkanlığına aday diğer seçenek ise, Cabbar Kement’i destekleyecek.

Ercan Karakuş," bende siyaset düşünüyorum. İlçe başkan adayı olabilirim" Görüşü hakim. Şimdilik ortada duruyor. Genel olarak aday olması beklenmiyor. İlçe başkanı Av. Zeynel Öztürk özel bir görüşme yaparsa. Cabbar Kement’i desteklemesi büyük ihtimal.

Gültepe Gurubu olarak anılan diğer grupta ise Ayhan Elvan Aday

1.         Ayhan Elvan başkan adayı

2.         Kenan Balaban

3.         Aydın Dursun

4.         Volkan Aslan

5.         Günay Aysan

 

Çalışmalar şimdilik bu düzeyde, gelişmeleri www.İstanbulses.com  veya  haber sitelerinde takip edebilirsiniz.

 

Kısa Not: Bu bilgiler kesindir. İsmi yazılanlar kafa karıştırmaya, birilerine şirin gözükmeye kalkmasın. Haberimizin arkasındayız...

 

BU HABER YORUMA KAPATILMIŞTIR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.