CHP Kağıthane'de, Delege seçim tarihleri belli oldu

CHP Kağıthane'de, Delege seçim tarihleri belli oldu

CHP Genel Merkezi’nin olağanüstü kongre taleplerini önünü kesmek için başlattığı kongre takvimi bir genelge ile örgütlere bildirildi.

Adalet Yürüyüşü'nün  ardından  MYK'dan çıkan kararla kongre/kurultay takvimini yeniden başlatan CHP'de seçim heyecanı yaşanmaya başladı.

Kağıthane'de ertelenen mahalle seçimleri,  10, 17, 24 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde 19 mahalle 4'e bölünerek yapılması bekleniliyor.  Delege seçimlerinin  heyecanı ise Gürsel mahallesi,  Çağlayan, Talatpaşa, Nurtepe, Gültepe, Yahya Kemal ve  Merkez mahallesinde çift liste çıkması kesin gözüyle bakılıyor.

Etrafta ilçe başkanı adayı olmak için dolaşanların , ilçe başkan adayı olmak için 40 imza bulması zor gözükürken,  ilçe dışında ayrı bir platformun altında çalışma yürütenlerin kendi mahallesinde delege olması beklenmiyor.

10 Aralık Pazar günü  yapılması beklenen ilçe Kongresi'nde, karşısına rakip çıkması beklenmeyen, Kağıthane'nin başarılı ilçe başkanı Mehmet Ali Yüksel İstanbul da  en rahat kongre yaşayacak ilçe başkanı  gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum