CHP Kâğıthane’de kongre heyecanı

CHP Kâğıthane’de kongre heyecanı

Merakla beklenen Kâğıthane İlçe Kongresine günler kala Kâğıthane İlçe başkan adayı Kaner Berberoğlu bir adım öne geçti

Cumhuriyet Halk Partisi’nde mahalle delege seçimlerinin tamamlanması ardından ilçe kongreleri gerçekleşmeye devam ediyor. Hafta sonu sandık başına gidecek olan parti delegeleri, yeni ilçe başkanlarını seçecek.

Mevcut ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ ile çocukluğu yakın zamanda kaybettiğimiz  annesi Şeyda Berberoğlu’nun kucağında, ilçe binasında CHP ilçe örgütünün gözü önünde büyüyen, eski ilçe gençlik kolu başkanı, ilçe saymanı-yöneticisi Kaner Berberoğlu arasında geçecek.

KANER BERBEROĞLU 1 ADIM ÖNDE

Arkasına yol arkadaşı olarak Kâğıthane’de tüm ilçe kongrelerini,  gençlik ve kadın kolları seçimleri kazanmış ekibini alan Kaner Berberoğlu son olarak da kongrenin kaderini belirleyecek olan Emir Engin’i kendi saflarına kattı.

Kâğıthane’nin çok güçlü isimleri, özellikle 2014 yerel seçimlerinde ittifaksız girilen seçimlerde CHP oyunu arttıran belediye başkan adayı olan Serdar Kurşun’un olması büyük heyecan yaratırken, Eski ilçe başkanları Av Zeynel Öztürk Gökhan Murat Pektaş, mevcut ilçe yönetiminden Alaattin Gücü, Aykut Öztürk,  Zafer Özcan, Çetin Özcan, Özgür Yeşilyurt, Çetin Aksu, mevcut meclis üyesi Bülent Karakaş, Vural Koçyiğit, Ali Polat, Sami Gültekin İstanbul İl başkan yardımcısı Ümit Koral.  Genel merkez  Kadın Kolları Başkan yardımcısı Necla Kaçan  mevcut ve önceki dönem  gençlik kolu başkanları Baran Can Akkaya, İlker Yıldız, Mevlüt Can Öztürk ve kendi mahallesinde ve çevre mahallelerde güçlü isimler Mehmet Ali Kaya, Şahin Avcu, Soner Eren, Erhan Kaya  Yurt Gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ali Avcu ve ismini şimdilik kullanmasına izin vermeyen birçok üst düzey isimler Kaner Berberoğlu’nun yol arkadaşı olarak delegeler ile birebir iletişim içinde oluyorlar.

Mevcut İlçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ’ın yol arkadaşları ise, Kâğıthane ve İstanbul siyasetinin en iyi isimlerinden biri olan Mehmet Ali Yüksel, İlhami Özel ile birlikte Yaşar Duraklı, Şükrü Özoğul, Çiğdem Göral ve Kemal Öner bulunmakta.

Güçlü isimlerin bir araya gelmesi ile birlikte  İlçe başkan adayı Kaner Berberoğlu yaptığımız görüşmeler-araştırmalar sonucunda bir adım önde olduğu görülüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.