CHP Kağıthane’de kongre heyecanı erken başladı

CHP Kağıthane’de kongre heyecanı erken başladı

İstanbul Kâğıthane’de YSK’nın İstanbul kararı beklenilirken, Kâğıthane’de delege seçimleri ve ilçe başkan aday adayları konuşulmaya başlandı

CHP’liler bir yandan İstanbul seçimlerini düşünürken diğer yandan da önümüzdeki günlerde başlayacak olan ilçe kongrelerine odaklanmış durumda önce mahallelerde delege seçimleri ile başlayacak olan süreç, daha sonra ilçe ve il başkanını seçecek.

Kâğıthane’de ismi geçenlerin dışında, delege yapısını göre pusuda bekleyen adaylar var. Başkan adayları ise bir hayli fazla.

Mevcut ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ’ın dışında, isimleri ön plana çıkan, Ender Aktaş, Şafak Kır, Hüseyin Baki, Ahmet Özdemir, Ali Ateş (Sivas ), Ayhan Sakar, Çetin Özcan, Mahmut Can, Hasan Söyler’in ismi etrafta dolaşıyor

 Burada paylaşmama sözü verdiğimiz aday adaylarının dışında, Eski ilçe başkanı Mehmet Ali Yüksel  ile yol yürüyecek olanların seçimi kesin olarak kaybedecekleri etrafta konuşulurken, İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Kağıthane'nin güçlü ismi Serdar Kurşun,  Kemal Öner, Cabbar Kement, Av.Zeynel Öztürk’ün nasıl bir hamle yapacağı merakla bekleniliyor.

Ayrıntıları daha sonra paylaşacağız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.