CHP Kâğıthane’den iftar sofrası

CHP Kâğıthane’den iftar sofrası

Hemen her gün kurulan iftar sofralarına bir katkı da Cumhuriyet Halk Partisi Kağıthane ilçe Örgütünden gelirken, Kağıthane Meydanın’da ise 2 bin kişi vardı.

Halk ile buluşmaya devam eden CHP Kâğıthane ilçe Başkanlığının,  Kâğıthane Merkez de  düzenlemiş olduğu iftar yemeğine Kâğıthaneliler yoğun ilgi gösterdi.

Bakırköy Belediyesi katkılarıyla düzenlenen, CHP Kâğıthane İlçe örgütü tarafından hazırlanan iftar programına ilk olarak gelenlerden birisi CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Didem Engin, Dursun Çiçek, Parti Meclis (PM) üyesi Çetin Soysal, İl başkanı Cemal Canpolat, Bakırköy Belediye Başkanı Dr.Bülent Kerimoğlu, Başkan yardımcısı İsmail Taş, Kağıthane belediye başkan yardımcısı Oğuz Toktekin, CHP  İlçe başkanları, Esenler  Bülent Ütebay, Beşiktaş  Sebahattin Öztürk, Beyoğlu Bekir Özcan, Kağıthane meclis üyeleri  Mahmut Can, Şafak Kır, Nezahat Köyel Irmak, Necla Karatepe, Sivaslılar dernek başkanı Özcan Aslan, Nurtepe Sinoplular dernek başkanı Yuksel Kalyoncu,  ilçe idarecileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda Kağıthaneli katıldı.

Yemek öncesi CHP Kâğıthane İlçe Başkanı Mehmet Ali Yüksel, kısa bir konuşma yaparak katılım gösteren Kâğıthanelilere teşekkür ederken, başkan Mehmet Ali Yüksel şunları anlattı: "Bu mübarek günde bir aradayız. Bu ülkede en çok huzura ihtiyacımız var. Birlikte yaşamaya ihtiyacımız var. Dost olmaya, kardeş olmaya ihtiyacımız var." dedi.

Kâğıthane’de olmaktan büyük bir keyif aldığını söyleyen, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu mübarek Ramazan Ayında ülkemizde ve yakın coğrafyamızda yaşanan acıların son bulmasını temenni ederek, ”Ramazan ayının İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum”  dedi.

,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.