CHP Kâğıthane’den iki bin kişiye aşure...

CHP Kâğıthane’den iki bin kişiye aşure...

Cumhuriyet Halk Partisi Kağıthane ilçe Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara Kağıthane merkez Mahallesi’nde, aşure ikramında bulunuldu.

Aşure dağıtımında Muharrem ayının kardeşlik ve barış duygularının pekiştiği bir ay olduğu mesajları verildi.

CHP’li Kağıthane ilçe örgütü, dağıtımını gerçekleştirdiği 2 bin adet aşure dakikalar içerisinde tükendi. Aşure dağıtımına büyük ilgi gösteren vatandaşlar CHP’lilere hayır duaları eşliğinde teşekkür etti.

Etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden ve Muharrem Ayı matem olduğu kadar, barış ve sevginin de ayıdır” diyen CHP Kağıthane ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ, “Paylaşmanın en çok ihtiyaç duyulduğu pandemi döneminde sağlık tedbirlerini alarak düzenlediğimiz etkinliğimizde vatandaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Bu zor günleri hep birlikte dayanışmayı sürdürerek atlatacağız.  Bu günler Kerbela’da dökülen o kanın ve kanı dökülen o güzel insanların acılarının yüreğimizden taştığı günlerdir. Bu matem, zalime karşı çıkıp mazlumdan yana olan bütün canlar için kıyamete dek sürecek, kim olursak olalım hepimizi birleştiren, bizi bize bağlayan matemdir. Bu yüzden onurlu ve hakça bir yaşamı savunmanın, aynı zamanda yasını tuttuğumuz o güzel insanların mirasına sahip çıkmak anlamına gelmektedir. Muharrem Ayı matem olduğu kadar, barış ve sevginin de ayıdır. Toplumsal birliği, kardeşlik ve barış duygularını pekiştirmek, zulme ve haksızlığa karşı çıkmak, mazlumdan yana olmaktır. Muharrem ayının ülkemize ve insanlığa barış, birlik beraberlik ve hayırlar getirmesini diler, bu anlamlı organizasyona emeği geçenleri de teşekkür ederim ” dedi.

2-001.jpg3-001.jpg

01.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.