CHP Kâğıthane’den, İlçe binasından sonra, sıfır kilometre araç

CHP Kâğıthane’den, İlçe binasından sonra, sıfır kilometre araç

CHP Kağıthane ilçe örgütü, Yeni binasına kavuşmasından sonra, şimdide sıfır kilometre 2015 model araç aldı. Mutluluklarını İstanbul Ses Gazetesi’ne paylaştı.

Son aylarda her alanda ses getiren CHP Kâğıthane ilçe örgütü ve yönetimi,  alanlarda çalışmaların yanı sıra, önemli konularda mesafeler kat etmeye devam ediyor.

.

Kâğıthane merkez Meydanı üzerinde bulunan 200 metrekarelik çift daireyi satın alarak bina sorununu çözmüştü. Şimdi de partiye 80 bin liraya 14+1 koltuklu araç satın alındı. Aracın alınmasında maddi ve manevi desteği olan, başta ilçe yönetimi olmak üzere, herkese teşekkür eden CHP Kâğıthane İlçe Başkanı Şükrü Parlak, " Eski binamızın yıkılması ile Öncelikli olarak partimize yakışan, Örgütümüzün katkıları ile bir bina satın aldık. Ardından da acil ihtiyacımız araçtı. İlçe örgütümüzün katkıları ve destekleriyle onu da satın aldık. Şu anda aracımızın ses düzeni kuruluyor, giydirmesi yapılıyor. Aracımız bir hafta sonra hizmet vermeye başlayacak" ifadelerini kullandı.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum