CHP Kartal Gazeteciler ile buluştu

CHP Kartal Gazeteciler ile buluştu

Kartal CHP örgütünün ev sahipliğinde Millet İttifakı Kartal İlçe Başkanları Ramazan ayının son iftarında gazetecilerle buluştu.

CHP seçim koordinasyon merkezinde yapılan iftar etkinliğine Kartal CHP İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, Kartal SP İlçe Başkanı Murat Çeker, Kartal DEVA Parti İlçe Başkanı Av. İltan Ekmekçioğlu, Kartal DP İlçe Başkanı Eray Ekim ile Kartal Gelecek Parti İlçe Başkanı Egemen Ünek ile çok sayıda basın mensubu iştirak ettiler.

İftar yemeğine katılan İlçe Başkanları burada yaptıkları kısa konuşmalarda özetle, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için kenetlendiklerini, sağ-sol ayrımı yapmadan aynı hedefe kitlendiklerini belirterek, mutlak iktidar için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ettiler.

Gazetecilerden gelen sorulara da içten ve samimi yanıtlar veren Millet İttifakı bileşenleri, iftar sonrasında da el ele tutuşarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.