CHP Kartal Gençlik Kollarına, Genç, Dinamik Başkan Adayı

CHP Kartal Gençlik Kollarına, Genç, Dinamik Başkan Adayı

CHP Kartal Gençlik Kolları seçimleri yaklaşırken ilk adaylığını açıklayan isim Sibel Yiğit oldu.

Sibel Yiğit’in sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle;

“Değerli genç arkadaşlarım, Adı konmamış bir diktatörlüğün pençesinde kalmış Türkiye’de; ilericiliğin, aydınlanmacılığın, kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir arada bulunduğumuz için gururla ve şimdi daha yüksek sesle, daha güzel bir gelecek kuracağımız günlerin başlangıcı adına Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Örgütü başkanlığına adaylığımı açıklamaktan onur duyuyorum.

Ülkemiz ve geleceğimizin nihai kurtuluşunu örgütleyen gençler olarak çıktığımız bu yolda hem sözümüzü hem sesimizi yükseltmek için buradayız. Bütün ümidi gençlikte olan mücadele mimarımız Mustafa Kemal Atatürk'ün cumhuriyet yürütücüleri olarak gördüğün biz gençler ülke müdafaasını yakışır bir şekilde ilerletmek zorundayız. Atamızın öğretileri ışığında yürüdüğümüz meşakkatli yolların bizi geriye itmemesi için onun bıraktığı miraslara sımsıkı sarılmalıyız. Yorulsak dahi onu silikleştirmeye çalışanlara karşı dimdik ve yan yanayız.

Buradan aldığımız kuvvet ile ayağa kalkıp hesap sormaya devam etmeliyiz. Gençlerin sürüklendiği umutsuz yarınların Kader olmadığını bu çıkışsızlığı giderecek motivasyonunu birleşik mücadele alanlarında olduğunun bilinci ile hareket etmeliyiz. Yıllardır Kartal gençliğinin politik kazanımları için mücadele ediyoruz. Mücadeleye liseli yıllarında başlayan genç bir kardeşiniz olarak edindiğim tecrübeleri diğer genç arkadaşlarımın desteği ile birlikte daha ileri taşımak dileğindeyim.

Bugün ki tek adam rejiminin yansıttığı sorunların bertaraf edilmesini sağlayacak en önemli güç Cumhuriyet Halk Partisi 'dir. Gelecek kuşakların onurunu ve şerefini kurtaracak misyonun bizde olduğunu söyleyen Atamızın yüce ülküsünü kendimize şiyar edinerek hem partimizi hem de halkımızı yalnız bırakmayacağız.

Edindiğimiz rolün bilinci ile değerlerimizin ve Cumhuriyet kazanımlarımızın elimizden alınmasına hep beraber direneceğiz. Kadınların yok sayıldığı şiddete maruz bırakılarak öldürüldüğü bir ülkenin genci olarak kadın dayanışmasının güzelliği ve azmi ile direneceğiz. Dünya gençlerinin kendi ülkeleri için yükselttiği adalet taleplerine omuz vermek için direneceğiz.

Mücadele alanımız olan Kartal 'dan sözümüze ve birlikteliğimize  yoldaşlık yapmak isteyen genç kardeşlerim ; Atamızın emaneti olan partimize yüksek enerjimiz ve ümitlerimizle geleceğe taşımak adına bir kadın yoldaş ve kardeşiniz olarak CHP Kartal Gençlik Kolları başkan adaylığımı takdirinize sunuyorum.

Ülkemizin yaşadığı siyasal sorunların itirazını güçlü bir şekilde örgütlemek için siz dostlarım ve kardeşlerimin desteğini bekliyorum. Unutmayalım ki biz gençler mücadele alanlarında oldukça tarihi yeniden yazacak bir kudretin sahibiyiz. Değişim tarihini yazanların birlikteliği ile kurulacaktır. Aklımızın kötümserliğine karşı irademizin iyimserliğini kuşanıp hep beraber direnişi ve umudu büyütmek için kol kola, omuz omuza...

Bu sorumluluğu paylaştığım diğer tüm aday arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum. Kazanan biz kazanan Cumhuriyet gençliği olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.