CHP Kartal İlçe başkanı Süleyman Uzunok “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tek Yön İktidar”

CHP Kartal İlçe başkanı Süleyman Uzunok “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Tek Yön İktidar”

Milletvekili adaylığı için ilçe başkanlığın da istifa eden Efendi Argunşah’ın yerine seçilen, CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok İlçe Merkezi'nde partililerle bir araya geldi.

CHP Kartal İlçe başkanlığında ilçe örgütü ile bir araya gelen Kartal İlçe başkanı Süleyman Uzunok genel seçimlere yönelik her zamankinden daha fazla azim ve mücadele ile genel ve yerel seçimleri kazanarak CHP'yi iktidara taşıyacaklarını belirtti.

İlçe başkanlığımız süresince Kadın Kollarımız ve Gençlik kollarımızla birlikte koordineli ve uyumlu bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Süleyman Uzunok, “ Görev süremizce tüm örgütümüze eşit mesafede olacağız,  Ben değil biz olacağız, Ülkemiz Cumhuriyet Halk Partisine ve Millet ittifakına her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yaparak en ileriye taşıyacağız. Örgütümüzde ötekisi olmayan bir anlayışla çalışacağımızı buradan ilan ediyorum. Bizler yaşanan bu tarihi süreçte birlik beraberliğimizin çok önemli. Tek bir arkadaşımızı yoldaşımızı küstürmek kırmak niyetinde bu güne kadar olmadık bundan sonrada olmayacağız” dedi

Basın açıklamasına Kartal Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda partililer yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.