CHP Kartal İlçe Örgütü Gazetecileri Ağırladı

CHP Kartal İlçe Örgütü Gazetecileri Ağırladı

CHP Kartal İlçe Örgütü Başkanı Süleyman Uzunok basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi

CHP Kartal ilçe örgütünün düzenlediği Kahvaltılı toplantıya  Çok sayıda basın mensubu da hazır bulundu.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Başkan Süleyman Uzunok, CHP İktidarında basına tam bir özgürlük tanınacağını ve kesinlikle sansüre son verileceğini ifade ederek, “eleştiriye açık olan bir iktidar her zaman başarıya ulaşır” diye sözlerini sürdürdü.

Uzunok, Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Halil İbrahim Sofrası” tabirine dikkat çekerek, bu sözden aldıkları feyz ile tüm dernekleri, emekçileri, öğrencileri, kadınları ve gençleri Halil İbrahim Sofrasına katılmaya davet ediyoruz. diye konuştu.

İktidarları süresince şeffaf olacaklarını dile getiren Uzunok, mesela Kamu İhale Kanununu defaetle değiştirmeyeceklerini, yapı ruhsatlarını öyle kafalarına göre düzenlemeyeceklerini, Kamu iktisadi teşebbüslerini doğru ve adilane yöneteceklerini, baskı, zulüm ve bunun gibi hiçbir sıfatı halkın duyamayacağını, gazetecilerin mesleğini onuruyla yapabileceklerini, öğrencilerin eğitim hayatında asla baskı görmeyeceklerini, emeklilerin hak ettiği yaşam ölçülerinde yaşayacağını, sosyal adaleti sağlayarak hukuk kurallarını hakkıyla uygulayacaklarını söyleyerek, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde mutlaka başarılı olarak tüm bu sözlerini yerine getireceklerini anlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.