CHP'li 26 Başkan Ata’nin Huzuruna Çıktı

CHP'li 26 Başkan Ata’nin Huzuruna Çıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerelseçimlerden başarıyla çıkan 26 ilçe belediyebaşkanı ve 13 belediye başkan adayı ile birlikte Ata’nın huzuruna çıktı. Programınardından İsmet İnönü'nün kabrinide ziyaret eden heyet, Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerdenbaşarıyla çıkan 26 ilçe belediye başkanı ve 13 belediye başkan adayı ilebirlikte bu sabah Ata’nın huzurunaçıktı. CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer, CHP İstanbul İlBaşkanı Özgür Çelik ve İmamoğlu’nun eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu da Anıtkabirziyaretine katılanlar arasında yer aldı. Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. AhmetÖzer'in de yer aldığı programdayaklaşık 200 kişilik heyet askeri törenlekarşılandı. Mozoleye çelenk koyma merasimive saygı duruşunun ardından Anıtkabir'deki tören sona erdi.

Yol Haritası Hazırlanıyor

Programın ardından kısa bir değerlendirme yapan Esenyurt BelediyeBaşkanı Prof. Dr. Ahmet Özer;" Kıymetli Esenyurtlular ve değerli halkımızın destekleri sonucunda 4Nisan itibarı ile mazbatamızı aldık. Bu gün ise İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Ekremİmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Sayın Özgür Çelik ve seçimi kazanan belediye başkanlarımız ile birlikte Anıtkabir'iziyaret ettik. Sayın İmamoğlu tümbaşkanlar adına Ata’mızın kabrine çelenk bıraktıve anı defterini imzaladı. Programın hemen ardından ise Cumhuriyet HalkPartisi'nin 2. Genel Başkanı İsmet İnönü'nün kabrini ziyaretettik. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nin 26 belediye başkanı ile Sayınİmamoğlu'nun başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçle ilgiliyol haritası üzerinde fikiralışverişinde bulunduk. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun, yolumuz açık olsun.''

gsmoqdmunqy5atjaxk6cI2hl.jpg

ru5fytgk8pgzxs2ox9na13cu.jpg

sve9cq7timdztjb1bp0ucxfs.jpg

0pqmylice39pvskzbuwgz2nI.jpg

zbqdtd3xfhf7vqcrijwj5pas.jpg

x7kgtor2cnpwbqxe4qja3dt8.jpg

fsmrbwgosjzujvy9dix2dgpl.jpg

Iqa0r7mkebmk4xwl1ycv9cis.jpg

ocd3hgzIsiuk5u8pe7welzjn.jpg

gj6bgtI1ndlvwvizqkamyuwa.jpg

zz1rkifyjkvhhxqc2xmgws4n.jpg

smqaqyrx4md67e3cy2dfhnz1.jpg

6xfmtwy04vIprqd2kfeehkuj.jpg

pbzhzntgr9wqu3wiysn2ft78.jpg

grbso0vhkbmev8yctxkcn2j6.jpg

mn5w0t1mcpnbozws8fjzxvl2.jpg

vfwmrpi6efq8z2seaubjbzks.jpg

21k3dmflqomyeqivzzpsaxwg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.