CHP Lideri Kılıçdaroğlu Ordu'da:

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Ordu'da: "Kul Hakkı Yiyenlerle Hesaplaşacağız"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

"Fındık bu bölgenin stratejik ürünüdür. İktidarımızda göreceksiniz, fındık üreticisi hak ettiği geliri mutlaka alacaktır."

"84 milyon insan, hep beraber bir avuç insana çalışıyoruz. Bütün kaynaklar bir avuç insana gidiyor. Ordulu kardeşlerime söz veriyorum, haksızlığa ve adaletsizliğe tahammül edemeyen bütün kardeşlerime söz veriyorum. Bu haksızlığı ve adaletsizliği çözeceğim, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenlerin burnundan fitil fitil getireceğim."

"Bu ülkede kadın-erkek eşitliği istiyorum. Bu ülkede kadınların büyük sıkıntı yaşadıklarını biliyorum. Onların da haklarının teslim dilmesi gerektiğine inanıyorum. Ben, helalleşme kavramını da bunun için dile getirdim. Bizim de kusurumuz vardı. Yanlışlardan arınmamız lazım. Helalleşmek kültürünü bu topraklara getirmek lazım. Helalleşmek demek, kul hakkı yiyen kişiyle helalleşmek değil. O ayrı bir şey. Onlarla hesaplaşacağız."

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ordu'da Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve STK Temsilcileri Buluşmasına katıldı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu toplantının açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

yvwrp3qhz9gIc1knedwmbqbd.jpg

pgcyqgmuhfjed513oIjx2ze9.jpg

Ifl5ez8bp6vs7rykojahcvng.jpg

ebec3mgj7dh2mrixu4ywfvzt.jpg

hpyqieeudls3s8fy5wg2zonl.jpg

zbshchebv0uf1mzrwdmtcj5t.jpg

gzokzemb86nmlrjwfa0ptycd.jpg

nh8kz1vkyvduhcfww2mb4ycj.jpg

updanchazitkerbxg7gzxsbl.jpg

hulmvoxuffeqc826re3jxdzk.jpg

760z9suipb1acwyernkhjfxj.jpg

xodnae76spkvdyb0zbsoql8n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.