CHP Lideri Özel: Atatürk’ün Resmini Takmayı Reddeden Sözde 3 Teğmene Karşı Çıkan 4 Teğmen; Kubilay’ın Teğmenleridir

CHP Lideri Özel: Atatürk’ün Resmini Takmayı Reddeden Sözde 3 Teğmene Karşı Çıkan 4 Teğmen; Kubilay’ın Teğmenleridir

CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHİT ASTEĞMEN KUBİLAY’I ANMA TÖRENİNE KATILDI:

“ATATÜRK’ÜN RESMİNİ TAKMAYI REDDEDEN SÖZDE 3 TEĞMENE KARŞI ÇIKAN 4 TEĞMEN, KUBİLAY’IN TEĞMENLERİDİR, ATATÜRK’ÜN TEĞMENLERİDİR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de Devrim Şehidi Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ı anma törenine katıldı. Genel Başkan Özgür Özel, burada yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz günlerde 10 Kasım törenlerinde Atatürk’ün resmini yakasına takmayı reddeden sözde 3 teğmene karşı çıkan ve müdahale eden 4 teğmen, Kubilay’ın teğmenleridir, Atatürk’ün teğmenleridir, benim teğmenlerimdir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Devrim Şehidi Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ile Bekçi Hasan ve Bekçi Şevki'yi anmak için düzenlenen törene katıldı. Törende Şehit Öğretmen Kubilay için yapılan anıta çelenk bırakıldı. Genel Başkan Özgür Özel, törenin ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Özel, şehitleri rahmetle anarak, “Yobazın işlediği bir cinayet, katliam sonucu hayatını kaybeden Cumhuriyet şehidi Kubilay’ın huzurundayız. Çok ağır duygular içindeyiz çünkü dün akşam geç saatlerde de 6 kahraman askerimizin şehit düştükleri haberini aldık. Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar bu bayrak dalgalansın diye, bu topraklar üzerindeki Türkiye Cumhuriyeti devletinin egemenliği sürsün diye kendi hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Teröre karşı da Cumhuriyet düşmanlarına karşı da bu vatanı ve bayrağı savunmaya devam edeceğiz” dedi. Özel, şehitler için dua etti ve ardından mezarlarına karanfil bıraktı.

“O ATEŞİ YÜREĞİMDE HİSSETMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özel, törenin ardından Cumhuriyet Halk Partisi ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği anma yürüyüşüne eşlik etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yürüyüşün ardından düzenlenen törende, şunları söyledi:


b0b4fw3gImhntzanvwmpecix.jpg

mwxtv54ugwqxkj9lpydmh7j1.jpg

f6aqIg5a0tnzcoqxzrtif2uw.jpg

bfqtm6ntfwbx3hleou8j9yug.jpg

luzepycvrojthg4beogkiwwx.jpg

ywl3ochuum20rqbnI9srehvf.jpg

s10s8abnxjvjmyt3x5yuawlp.jpg

ez1fpvkekgpqtcv7sjmdfsxy.jpg

9s1452lethaybf0jkqzkmpg8.jpg

Ivsnhurpwinyuc3e1zzmfo4a.jpg

1ojzqsowdltxkuea4hiaIg0b.jpg

6Ideio9tyadgxef4qwtp0zhg.jpg

azq6loehfpcjfua0sqgnxrIj.jpg

0pIemwknrzluro5b1dhkmpfi.jpg

5vtxjy6ctaki3cq18xyrsbdh.jpg

1vayju3wfrm0aujflw5qsizv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.