CHP Lideri Özel: “Bu Topraklarda Vatanını, Milletini Sevenler; Bu Şımarmış Meczuplardan Binlerce Kat Fazladır”

CHP Lideri Özel: “Bu Topraklarda Vatanını, Milletini Sevenler; Bu Şımarmış Meczuplardan Binlerce Kat Fazladır”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Menemen’de Yıldıztepe Şehitliği’nde Devrim Şehidi Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ile Bekçi Hasan ve Bekçi Şevki için düzenlenen anma töreninde; “Derviş Mehmetlerin hadsizliği, onların karşısındakilerin Kubilay kadar cesur olması durumunda sonuçsuz kalır. Geçtiğimiz günlerde, 10 Kasım törenlerinde Atatürk’ün resmini yakasına asmayı reddeden sözde üç teğmene karşı; onlara müdahale eden dört tane teğmen, Kubilay’ın teğmenleridir, Atatürk’ün teğmenleridir, benim teğmenlerimdir… Atatürk’ün ordusuna meydan okuyanlara had bildirenleri, o resmi asmayanlarla bir kefeye koymak ve onlara medya organları üzerinden ‘cuntacı teğmenler’ demek hadsizliktir. Bu hadsizliği kabul etmiyoruz. Herkes haddini bilecek. Atatürk’ün ordusunda asla ve asla Atatürk’e saygısızlık kabul edilemez. Bu konuda gösterilen her tepki vatana bağlılıktır, mazur görülen her yaklaşım vatana ihanettir” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Menemen’de, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hüsnü Bozkurt ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte; Devrim Şehidi Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ile Bekçi Hasan ve Bekçi Şevki'nin şehit edilişlerinin yıldönümü dolayısıyla CHP ve ADD’nin düzenlediği anma yürüyüşüne katıldı.

Menemen Şehir Stadı’ndan Yıldıztepe Şehitliği’ne kadar yapılan yürüyüşün ardından devrim şehitleri için anma töreni düzenlendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, törende yaptığı konuşmada, "Yusuf Tekin’in bahsettiği ve STK dediği o cemaatler, tarikatlar; Aladağ’da yanan yurdu yapanlardır. Gencecik, minicik yoksul kız çocuklarının cayır cayır yanmasına sebep olanlardır. O protokol yaptıkları Ensar Vakfı’nın yurtlarında taciz ve tecavüze uğrattıkları küçük çocukları koruyamayan, onları istismar edenlerdir. Onların protokol yaptıkları, barınma sorununu, ailelerin çaresizliğini istismar ederek yurtlarına aldıkları çocukların zihin ve beyinlerini yıkamaya çalışarak, bu vatana, millete, bayrağı değil başka bir sapkın inanç ve inanışa bağlayarak onları Cumhuriyet, Atatürk düşmanı yapmaya çalışanlardır. Yusuf Tekin’e buradan sesleniyoruz. Sizin bu milletin çalışkan, bu milletin namuslu, çilekeş, yoksul ailelerinin çocuklarını alıp da sadece size ideolojik bir zemin yaratmak, size gelecek kuşaklarda elde edemediğinizi sağlamanız için onları istismar etmenize izin vermeyeceğiz. Bu ülkenin topraklarında yaşayan 82 milyon evladın içinde vatanını, milletini seven, gerekirse Atatürk için canını vermek isteyenler, bu şımarmış meczuplardan binlerce kat fazladır. Biz çokuz. Biz büyüğüz. Biz onlara karşı çok daha cesaretliyiz." ifadelerini kullandı.

CHP lideri Özel, şunları söyledi:

zta73i2wejv1uIf8xlksnxhf.jpg

qmkqvea08xe1y6ujIcfc5anb.jpg

qg3engom26azvbnuysuipc4s.jpg

ry4nzs7g9kbl5q6ptfi0vwfd.jpg

0kowjgsllqizocf9pprtzged.jpg

yq9cfvl75s4cnhzop0xwy3gk.jpg

nvtdbmpoatuparly40sqfm27.jpg

ebd91yljobhelcwhpwtzq2gr.jpg

zatlnbxxzr970evlofnytrem.jpg

zoci7kvdabkjyhrwhbfumvfm.jpg

zf8eb51ksbqmxhrcfmtodju0.jpg

c3hbszylrj9Ilx0fvpd7gf1q.jpg

20zwxetmvuhh3s6cfkw415xi.jpg

emzcotlogv3crtfnaxdszi6w.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.