CHP Lideri Özgür Özel Antalya'da: “CHP; Esnafın, Memurun, Emeklinin, Emekçinin Partisidir, Onları Size Ezdirmeyiz”

CHP Lideri Özgür Özel Antalya'da: “CHP; Esnafın, Memurun, Emeklinin, Emekçinin Partisidir, Onları Size Ezdirmeyiz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel:

-“Buradan iktidara sesleniyoruz. Antalya’daki turizm emekçilerinin bu kış desteklenmeleri lazım, devletin şefkatli elinin onlara uzatılması gerekiyor. Ayrıca bugün limon, portakal dalında kaldı, toplanamıyor. Yüksek maliyetler yüzünden, başka şehirlere naklinin çok pahalı olması yüzünden bu fiyatlarla toplanamıyor. Toprak Mahsulleri Ofisinin narenciye üreticisine elini uzatması, ürününü alması gerekiyor. Bu çağrıyı buradan, Antalya’dan yapıyorum.”

-“Önümüzdeki hafta bütçe görüşmelerinde teklif edeceğiz; Antalya gibi, İzmir, İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde konut fiyatları bu kadar tırmanmışken başta memurlar olmak üzere bu kiralar karşısında mutlaka bir destek verilmesi gerekiyor, bunu istiyoruz, bunu seslendireceğiz.”

-“Türkiye Cumhuriyeti Devletini yönetenler, bir grubun hükümeti değilsiniz. Oy aldığınız on milyonların hükümetisiniz. Seçimden önce oy toplarken ayağına gittiklerinize, şimdi yukarıdan bakıyorsunuz, kibirle bakıyorsunuz ve onları hayat pahalılığı karşısında, geçim zorluğu karşısında yalnız bırakıyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partisi; sizin yukarıdan baktığınız, küçük gördüğünüz esnafın, memurun, emeklinin, emekçinin partisidir, onları size ezdirmeyiz. Karıncanın kardeşi vardır o da Cumhuriyet Halk Partisidir.”

-“Bu ülkenin en büyük beka sorunu, gençlerinin geleceğini bu ülkede değil dünyanın başka ülkelerinde görmesi, oralarda aramasıdır. Bütün genç kardeşlerime sesleniyorum. Size söz veriyoruz. Bu ülkeyi sizin hayallerini kuracağınız, gelecekte yaşayacağınız demokratik, güçlü bir ülke haline getireceğiz. Bu ülkeden ümidi kesmeyin. Bu ülke umudun ülkesidir. Cumhuriyet Halk Partisi umudun partisidir.”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Antalya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret öncesi il başkanlığı önünde vatandaşlara ve partililere seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şunları söyledi:


serh0hau3igwuq9nyn5obz6x.jpg

e8ksf6fxaju1az0idhg7kyoI.jpg

bsemxies502htnr74kxkdlbo.jpg

rclq9htfguz6805fhdgyw1Iu.jpg

er4ukmls1at6ydmqoixtg8Ir.jpg

owiscpvkt9zgIk5xqaeltreh.jpg

bpq5ws7tamdzjtvf41be0co8.jpg

fbrjlsf9ydpoizwukzk5g1wl.jpg

vse6pqrgnyt32vilfgzquzxd.jpg

bhvIoxyml7tp49kfzd6gavb3.jpg

fkq01a86xv9jzsnnxbptj5ut.jpg

ge6ekdzl8h0hbgb1fvyaan3z.jpg

q4p7dzlu2fsweywsdu8kalac.jpg

8mjhx0qd2jnemIw4ukrzpwso.jpg

y2kodrsm5brk0jqnopvzh1vi.jpg

sIp9rxs01nempuchqoqmufwg.jpg

s7go05qcaimv6nguytreatkb.jpg

p3wtrycrfdgdso1jhhq7li6m.jpg

stycn3oq0mrfagnxwrjdfpvy.jpg

ese1bfcqfkxdlmmnltrqtbhg.jpg

vcarmlp19ypkobjsr2td67v4.jpg

qzwllvdcnhy2jp5zafegxau9.jpg

nfhpqyaIut68cgl1zup0k9ls.jpg

9r7xzlrypvi6ucozjqcuodhn.jpg

qg4hci6puzvhsa0wd3mr19v2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.