CHP Lideri Özgür Özel, Eskişehir’de: “İşimiz Muhalefetle Kavga Etmek Değil Türkiye İttifakı’nı Kurmaktır”

CHP Lideri Özgür Özel, Eskişehir’de: “İşimiz Muhalefetle Kavga Etmek Değil Türkiye İttifakı’nı Kurmaktır”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir aday tanıtım toplantısına katıldı. Genel Başkan Özgür Özel, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Bizim işimiz muhalefet ile kavga etmek değil. Bize savaş açanlar oldu, ben barış ilan ettim, bütün muhalefete. Bize çelme atanlar oluyor, dönüp ellerini sıkıyor ve yola devam ediyoruz. Bize kumpas kuranlar oluyor, görüyoruz ama meşgul olmuyoruz. Bizim yolumuz, CHP’yi ve Cumhuriyete, Atatürk’ün baba evine kurulan her türlü tuzak ve kumpasa karşı Türkiye ittifakını kurmaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Eskişehir’de, Porsuk Spor Salonu’nda aday tanıtım toplantısına katıldı. Adayların tanıtımının ardından Genel Başkan Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan yeni isimlere parti rozetlerini taktı. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özel, aday tanıtım toplantısında partililere ve kamuoyuna da seslendi. CHP’li belediyelerin göç alan belediyeler olduğunu anımsatan Genel Başkan Özgür Özel, tüm kentlerin CHP belediyeleri tarafından yönetilmesini gerektiğini belirterek şunları söyledi:

7dlnob4f5sIcdtpghiazoxfe.jpg

ntudcjyihgtnax6qokgxzduI.jpg

kpt6hldtegkw4xunrq3mbvso.jpg

6x0xbqryqesluzvpzbc7sjug.jpg

kxjmg7i6lecnsduowtv0bIfy.jpg

srmf7ny2eqtr6I0vhgfbmkna.jpg

aqy79kdh2lrxonie54t8x1k3.jpg

062kfolduy3nlcvpcwzst9zv.jpg

xeqtihdvfo4akyoIwj1hcuyl.jpg

ksbpkxztrhnv1uhqdew5mg8q.jpg

qlsn4oa0hfIwrc9hxvvfikj2.jpg

5q9hwgdjteebpxzouisrzvdf.jpg

2jybmduxkIoerpq34fvlagt9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.