CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL, GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU: “ASKERİMİZİ DE SAVUNACAĞIZ ÜLKEMİZİ DE… BİZ HAKLIYIZ VE BAŞARACAĞIZ”

CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL, GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU: “ASKERİMİZİ DE SAVUNACAĞIZ ÜLKEMİZİ DE… BİZ HAKLIYIZ VE BAŞARACAĞIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, “Onlar gibi sözde iktidarda kalmak için değil özde gerçek milliyetçi, Atatürk milliyetçisiyiz. Bundan sonraki süreçte saraya ‘eyvallah’ etmeyiz. Arkasına dizilmeyiz. Onla imza atıp, onu meşrulaştırmayız. Herkes kendine, partisine, partisinin evlatlarına, bu milletin ferasetine güvensin. Panikleri, korkuları, saldırmaları ve provokasyonları CHP’nin öz gücünden korktukları içindir. Biz bu partiyi ayağa kaldırdık, bu milleti ayağa kaldıracağız. Bu millete diz çöktüremeyecekler. Bu millete CHP boyun eğdirmeyecek. Bu milleti bir avuç zenginin menfaatlerine teslim etmeyecek. Askerimizi de savunacağız, ülkemizi de savunacağız. CHP’nin her bir neferini alnından öpüyorum. Kendinize güvenin. Onlar korksun. Biz haklıyız ve başaracağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısı’nda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Genel Başkan Özgür Özel’in konuşmasından önce şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Partiye katılım sağlayan Zonguldak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Çanakkale Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli’nin CHP rozetini, Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özel taktı. Genel Başkan Özgür Özel, belediye başkanlarının rozetini taktıktan sonra, “Çok acılı ve üzüntülü bir günde ailemize katıldınız ama bundan sonraki süreçte sizin hizmet ettiğiniz güzel içlerimizin, hem Zonguldak hem Çanakkale’mizin, hem 81 ilimizin böyle acıları değil güzel günleri yaşadığı yarınlarda milletimize, devletimize, ülkemize en güzel hizmetleri etmenizi bekliyoruz. CHP ailesine, baba ocağına hoş geldiniz” dedi.

“BİZ KONUŞACAĞIZ Kİ BUNDAN SONRA EVLATLARIMIZIN KANI AKMAYACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Grup Toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi:


7pnrydgmudcei1ujsl9n8toh.jpg

hrdy25zwpkq4rtjxbm6xg0da.jpg

I4yzcl5jkt6ia2b8cvfddaoe.jpg

9akgbvqn8o1c4dlhmkzjiubh.jpg

juagbfszhq9ixcuate2qyzmv.jpg

eszjw5czpujnxnyi0oeclvfI.jpg

qtgace24psnlwb7kIghkromm.jpg

bhzxfavcwlsbedfg8cjxynrn.jpg

sqil32kjxuj0hcynxfc9gwgn.jpg

b8j5mxo7zeu3gwplpvshqodu.jpg

l96op1fnqb7dogwvefcezu2r.jpg

flsrt7ohnd0j5zcauhnmiumg.jpg

1yrpbmgpc9jInxzsgxjb6w7f.jpg

ygI5rqdgwsy4luexfoakehp1.jpg

mwfvmsgjjk0r3xhku4wtecda.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.