CHP Lideri Özgür Özel: “İmamoğlu Sadece CHP’lilere İyi Gelmedi; AK Partililer de Var, MHP’liler de”

CHP Lideri Özgür Özel: “İmamoğlu Sadece CHP’lilere İyi Gelmedi; AK Partililer de Var, MHP’liler de”

“BAŞAK DEMİRTAŞ’IN AÇIKLAMALARI ERDOĞAN’I YALANLAR NİTELİKTE”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Tunceli İl Başkanlığı ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pertek Çayı’nda açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, yerel seçimlerdi “çok adaylı” geçmesi beklenen İstanbul Büyükşehir Belediyesi için “Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İstanbul’a ve İstanbulluya iyi geldi. Sadece CHP’lilere iyi gelmedi, bütün İstanbul’a iyi geldi. Bu İstanbul’un içinde AK Partililer de, MHP’liler de, HDP’liler de var” değerlendirmesine imza attı.

“GİZLİ KAPILAR ARDINDA GÖRÜŞME YOK”

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, yerel seçimlerden ekonomideki son göstergelere kadar çok sayıda konuda gazetecilerin sorduğu soruları yanıtladı. Genel Başkan Özgür Özel, eski HDP Eş Genel Başkanı Başak Demirtaş’ın İstanbul Büyükşehir Başkanı adayı olacağı iddiaları ve DEM Parti ile yapılan görüşmelere ilişkin şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.