CHP Lideri Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu:

CHP Lideri Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu: "Tam Yol İleri"

“BİZ CHP’YİZ, BU ÜLKEYE BAĞIMSIZLIĞI GETİREN PARTİYİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni dönem aday tanıtım toplantısında konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, “Biz CHP’yiz, bu ülkeye önce bağımsızlığı getiren partiyiz. Sonra bu ülkeye çok partili rejimi, parlamenter demokrasiyi getiren partiyiz. Sonra bu ülkeye sosyal devlet anlayışı ve sosyal belediyeciliği getiren partiyiz. Türkiye’de yerel yönetimler tarafından ilk kez ortaya konulan kentsel dönüşümden toplu konut projelerine, metrodan metrobüse, hafif raylı sistemden biyolojik arıtma tesislerine kadar tamamı bugün bu salonda çoğu olmayan, birkaçı olabilen CHP’li sosyal demokrat belediye başkanlarının ve onların inanmış kadrolarının eseridir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Haliç Kongre Merkezi’ndeki yeni dönem aday tanıtım toplantısına katıldı. Genel Başkan Özgür Özel, “Bugün şehirlerin sultanı İstanbul’da, Napolyon’un ‘Bana dünyayı verseniz, ona başkent yaparım’ dediği İstanbul’da, Fatih Sultan Mehmet’in çağ açıp, çağ kapattığı İstanbul’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bu devletin ziyneti, bu milletin gözbebeği’ dediği İstanbul’da 5 yıldır İstanbul için çalışan, İstanbul için emek veren Ekrem İmamoğlu ve onun değerli ekibinin ikinci 5 yıl için ‘Tam yol ileri’ dedikleri bugünde hep beraberiz. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

“2 BİN 200 YILLIK BİR DEVLET GELENEĞİNE SAHİBİZ”

“100 yıllık bir Cumhuriyetiz. 570 yıldır İstanbul’a hükmediyoruz. 953 yıldır Anadolu'dayız ve 2 bin 200 yıllık bir devlet geleneğinin sahibiyiz” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü:


hxprlkbflt5sgqe1uaokfntm.jpg

lemstz1gxhbgwowte4a7picf.jpg

hctacqezIudvx68nqwswblzo.jpg

vjt9p0b1uxgyajqzhr7o8kat.jpg

4rx5jxbnvwhgw7jI231d0c6s.jpg

piqja8ntzymxq2nmdIewkbjb.jpg

prfpdyb6x7xmjh8njc2gw0hu.jpg

epl8y3kxa9in4sgbjhg06qzm.jpg

dooqthumvz9bl20auyIr8gvl.jpg

4kxyr30pnas1giIbo2egcvmd.jpg

i52gvys3lkmgt6awpuquanbp.jpg

enbks0tyhu5nwkm2xoqtduvj.jpg

0d2wlrh41fj5byn7kajugxmd.jpg

7wvsvqj2ekefbbtc3ojsqtha.jpg

vtetnllfzxuppIrfo2zb7qm6.jpg

jkella34bvft7vqfadizusj1.jpg

gkita9oyhmxbkg8jpy2hsptj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.