CHP Lideri Özgür Özel: “Kimseden Korkmuyoruz, Bundan Sonra Kirli Hesaplarını İki Kere Yapsınlar Çünkü Yanılacaklar”

CHP Lideri Özgür Özel: “Kimseden Korkmuyoruz, Bundan Sonra Kirli Hesaplarını İki Kere Yapsınlar Çünkü Yanılacaklar”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yılın son TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, bildiri tartışmalarına değindi. Genel Başkan Özgür Özel, “Biz, hiçbir evladımız bir daha şehit olmasın, askerlerimiz daha iyi korunsun, kimse şehitlerimiz üzerinden siyaset yapmasın diye, anneler gözyaşı dökmesin diye artık sizin istediğiniz A4’ler üzerinde imzalar koyup, iktidarın peşinden koşturup terör belasını bu topraklardan silmek yerine bir sonraki şehit cenazesine kadar unutan anlayış ile ortaklaşmadık, bundan sonra da ortaklaşmayacağız” dedi. Özel ayrıca, “CHP’yi bundan önce hesaba katmayanlar, bundan sonra o kirli hesaplarını iki kere yapsınlar çünkü yanılacaklar” ifadelerini kullandı, “Kimseden korkmuyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, 12 askerin şehit olmasının ardından yaşanan bildiri krizi ve iktidar partisi ile ortaklarının CHP’yi hedef alması hakkında konuştu. Genel Başkan Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:


a1s5c8yjtohktkdc2ux0zdlq.jpg

mtai6eyolgtju87dlcrxzqrs.jpg

aw2gvju7iyrfsmzm01kxlqw4.jpg

mx8hsfhxamw9kgz7p14ldl25.jpg

zsuq2qpyto5zpj09rila36kt.jpg

fubvrpkhrqgjveschentnwdz.jpg

hukbmdsflbqyvwywvcg8e5hn.jpg

ygsro7gIzitbbcdf5ahxzopl.jpg

eakgbbzsgoxhywcjpfu5d8lq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.