CHP Lideri Özgür Özel, Tunceli İl Başkanlığı’nda Konuştu: “CHP Bayrağını Dersim Belediyesi’ne Asacağız”

CHP Lideri Özgür Özel, Tunceli İl Başkanlığı’nda Konuştu: “CHP Bayrağını Dersim Belediyesi’ne Asacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Tunceli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, yerel seçimlerde “zafer” vurgusu yaptı. Genel Başkan Özgür Özel, “Tunceli’de bu sefer bu güzel memlekette şanlı bayrağımızı, CHP bayrağını, bir elinde Türk bayrağı, bir elinde CHP bayrağı, Tunceli’de Dersim Belediyesi’ne asacağımızı ve Tunceli’ye görülmedik hizmetleri hep beraber yapacağımızı buradan müjdeliyorum” dedi.

Partisinin Tunceli İl Başkanlığında değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Özgür Özel, eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in ölüm yıldönümü olduğunu anımsatarak, “Her sene olduğu gibi 9’uncu kez, 8’inci ölüm yıl dönümünde üstadımız, ustamız, konuşmayı, direnmeyi, mücadeleyi, söylediği sözün arkasında durmayı, bir kelime eksik konuşmamayı, bir adım geri adım atmamayı, bir santim eğilmemeyi öğrendiğimiz Kamer Ağabeyimizin ölüm yıl dönümünde mezarı başında onu anmaya, ona rahmet ve minnet duygularımızı ifade etmeye geldik” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, açıklamalarını şöyle sürdürdü:


yudtgt3eusiosarnq9zncwk8.jpg

xgvdkez0a6v1gbexslpIhu4q.jpg

rcbjvedih246khotrxqammsy.jpg

5tnunmewskihdft3frrbI6qu.jpg

m0v2gyaIerqjyu3rbmx7tkiz.jpg

3borjmyc49ncsx1yskrju0db.jpg

rzrxb9qvt81d7ckm0muzlywu.jpg

bhqctsyjaygfjkxlk5gmx6zI.jpg

jh0ibu1urn3l9cxa5vymvd8a.jpg

p2nhcaob6bqjeoqfw0eIszhd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.