CHP Lideri Özgür Özel, Uğur Mumcu Anmasında Konuştu: “Gün Gelecek O Tuğlayı Çekeceğiz, Hepsi Altında Kalacak”

CHP Lideri Özgür Özel, Uğur Mumcu Anmasında Konuştu: “Gün Gelecek O Tuğlayı Çekeceğiz, Hepsi Altında Kalacak”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: “Mumcu’nun mücadele ettiği devlet içine sızan tarikatlar, failin ta kendisidir. 31 yıldır bu cinayeti işleyenlerin ortaya çıkarılması bekleniyor ama birileri diyor ki ‘Bir tuğla çekersek bütün duvar yıkılır, hepimiz altında kalırız.’ Bu ifade derin devleti koruyan ve kayıran ifadedir. Gün gelecek o tuğlayı çekeceğiz, hepsi altında kalacaklar. Bu ülke o günden sonra rahat edecek. Onlar altında kalmadan bu ülkedeki namuslu, dürüst, Atatürkçü insanlar rahat edemez”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci - yazar Uğur Mumcu’nun ölümünün 31’inci yılında Ankara Çankaya’daki evinin önünde düzenlenen anma törenine katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özel, Mumcu’nun evinin önünde, hayatını kaybettiği noktaya karanfil bıraktı. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özel, Mumcu ailesi, meslektaşları ve sevenleri Mumcu için saygı duruşunda bulundu.

Anma töreni öncesi Mumcu'nun eşi Güldal Mumcu ile bir araya gelen CHP Lideri Özel, törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel şunları söyledi:


7hqf94n0kpeIc8aqoz52ywui.jpg

dgzbgxtsaorfsoae2uhmp5i0.jpg

0kiq78ch1vaetdqIzxyrnk2x.jpg

pzysz6ek7g0qjwi4acfbw9oo.jpg

ktgubxd1y3imvpbxdt5oaonh.jpg

v8rgtcwyc6fqdmzg4wxeyzbo.jpg

ynsdteaveolmuIf916vwqchw.jpg

mqqcwikubtfjlr4tx0wfho5d.jpg

cl3s1ewjrtbdq8ukrhvuced0.jpg

n4kb6rurpcg2oqfnhb5vjyl0.jpg

z3h8bsswqrpnzhtlcumugd9v.jpg

y0lm9srtshr4afpv3yogxlnb.jpg

ubnj9q1267rkuzhozbtsydsa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.