CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu: “Türkiye’yi Yenilemek İçin, Türkiye’ye Baharı Getirmek İçin Yola Çıktık”

CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu: “Türkiye’yi Yenilemek İçin, Türkiye’ye Baharı Getirmek İçin Yola Çıktık”

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu:

-“Türkiye artık dünyayla yarışmak zorundadır. Türkiye artık bölgesinin lideri olmak zorundadır. Türkiye dünyayla yarıştığı zaman büyüyen bir Türkiye olacaktır. Güçlü bir Türkiye olacaktır.”

-“Sevgili gençler, düzeni ben değil siz değiştireceksiniz. 5.5 milyon genç ilk kez sandığa gidecek ve oy kullanacak. Ve gençler dünya siyaset tarihine çok güzel bir armağan bırakacaklar. ‘Biz otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştirdik' diyeceksiniz.”

-“İktidarımızda; kırsalda çalışan bütün gençler ve bütün kadınların sosyal güvenlik primlerini devlet ödeyecek. Çiftçi ve esnafın borçlarının faizlerini sileceğiz.”

-“İlk yapacağımız iş, israfı önlemek. Bütün savurganlıkları sıfırlayacak, bitirecek bir kararname çıkaracağız, israf olmayacak.”

-“Aile Destekleri Sigortası çıkaracağız. Hiçbir ayrım yapmayacağız. Her aile sosyal devletin güvencesi altında olacak. Her ailenin asgari bir geliri olacak ve gelir ailede kadının banka hesabına yatacak. Hiçbir kadını, bir erkeğe muhtaç ettirmeyeceğiz.”

-“Gençler şunun da sözünü veriyorum sizlere; mülakat kalkacak, torpili bitireceğim!”

-“Hiçbir anne sabahleyin çocuğunu, evladını okula gönderirken acaba beslenme çantasına ne koyayım diye düşünmeyecek. Her çocuk okulda sağlıklı bir şekilde beslenecek. Bizim evlatlarımız, okulda arkadaşlarıyla beraber karınlarını doyuracaklar. Hiçbir aileye yük olmayacaklar, zengin fakir ayrımı olmayacak, herkes aynı yemeği yiyecek”

-“Türkiye’yi yenilemek için, Türkiye’ye baharı getirmek için yola çıktık. Birleşe birleşe kazanacağız. Birleşe birleşe Türkiye'nin bütün sorunlarını çözeceğiz.”

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Konya’da Ereğli Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Millet Buluşması’na katıldı. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, buluşmada yaptığı konuşmada şunları söyledi:


2mwl68qh0crf7mfar4dgewgx.jpg

1omxwzkavhozb4neyds96lag.jpg

5mqxa0v2ycz7hc8p4bjpwslg.jpg

hlxi4bcegtpg8qmhoqocrI7s.jpg

s1wwcgmdnyuiekfqcl53japh.jpg

91ufgrefahlzj7pnk0mncvIq.jpg

8yg4u0b6zpgvlkImrkjtwiom.jpg

d3zlnpvwtqgckc6niv7hshax.jpg

usqhdm1psx0a4ixejyhgkfgl.jpg

1Iihkur0ueqnvdybtrpwoncp.jpg

dmupoorhyd01gjeqrq4zlk8h.jpg

ehd4n5quge8sscmwajzlkvpo.jpg

lcrgozkj1yoy5heizbjcuqpf.jpg

5ivloswhcqmtgbItuxuln97f.jpg

rdkaglvf7j6howmxaesewklr.jpg

zsd0rscdn4hifo1zatvkqyck.jpg

9xazdujvpwfo5efxcneqrqac.jpg

ginlhdcstl3zf2I64peumvpx.jpg

doajgepdbk9lyuva2imvsk0o.jpg

pb5e1vp4Ihtlxakgk0igdayc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.