CHP Mehmet Polat’ ile Yeniden Doğdu

CHP Mehmet Polat’ ile Yeniden Doğdu

Gazi Osman Paşa ilçesi sınırları içinde bulunan Sarıgöl Mahallesinde başlayan dönüşüm çalışmaları insanları sokakta bırakmanın süslü kalıbıdır ifadelerini kullanan CHP Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Mehmet Polat, "Kentsel dönüşüm derken zaten Mega Kent olan İ

İlçe içerisindeki siyasi varlığını neredeyse unutturma aşamasında olan CHP Gaziosmanpaşa ilçe örgütü 9 ay sonrasında ilçe örgütüne atanan Başkan Mehmet Polat ile siyasete canlılık getirdi. Halk arasında ‘CHP Gaziosmanpaşa örgütü 9 ay sonra Mehmet Polat ile beraber yeniden doğdu’ söylentilerine neden oldu.

 .
Gaziosmanpaşa siyasetinde Polat’la gelen hareketlilik her geçen gün sıcaklığını korumaya devam ederken, CHP GOP İlçe örgütü son olarak; Yurdakul düğün salonunda düzenlediği Kentsel Dönüşüm Mü Rantsal Dönüşüm Mü? Konulu panel ile yine Gaziosmanpaşa gündeminde yerini aldı. Yaklaşık olarak 500 vatandaşın katıldığı panelde konuşan Polat, “CHP Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü olarak, vatandaşların sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında, Kentsel dönüşüm yasasıyla ilgili yoğun çalışma yaptıklarını ifade etti.  
 .
Yurdakul düğün salonunda toplanan yüzlerce vatandaşa seslenerek “Artık salonlara da sığmıyoruz” diyen CHP Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Mehmet Polat Şöyle konuştu;
 .
“Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü olarak, bu gün sizlerle birlikte size yapılan yanlışı, yapılan haksızlığı birlikte konuşarak sizler için neler yaparız, sizlere nasıl yardımcı oluruz konusunda bir arada bulunmaktayız. Biz CHP İlçe Örgütü olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriceğiz. Hiç moralinizi bozmayın. Sahipsiz değilsiniz. CHP hepinize yakın bir partidir. Hepinizin partisidir. Vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını en yakından takip etmeye çalışıyoruz. Sizlerden de bilgi edinerek konuyla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerin büyük bir emekle yemeden, içmeden, yıllarca sıkıntı içerisinde var ettiğiniz evlerinizi ellerinizden almalarına müsaade etmeyeceğiz. Hep birlikte bu işin mücadelesini vereceğiz” dedi.
 .
Gazi Osman Paşa ilçesi sınırları içinde bulunan Sarıgöl Mahallesinde başlayan dönüşüm çalışmaları insanları sokakta bırakmanın süslü kalıbıdır. Diyerek sözlerine devam eden GOP İlçe başkanı Mehmet Polat, “Kentsel dönüşüm derken zaten Mega Kent olan İstanbul‘da neyin dönüşümünden bahsediyoruz. Aslında olay Kentsel Dönüşüm değil, Afet Riski Altındaki alanların dönüştürülmesidir. Dolayısıyla insanları mağdur etmek olmamalı amaç, amaç insanlarımızın olası mağduriyetlerden korumak olmalıdır. Ancak şu an durum hiçte öyle durmuyor. İşte bu yüzden biz diyoruz ki Kentsel Dönüşüm haktır. Hakkına sahip çık. Yerinde dönüşümi insanca yaşam için tek umut CHP’dir” Şeklinde konuştu
 .
CHP Gaziosmanpaşa İlçe örgütünün Yurdagül düğün salonunda düzenlediği, Kentsel Dönüşüm Mü, Rantsal Dönüşüm Mü? Konulu panele, CHP İstanbul Milletvekilleri Aykut Erdoğdu, Prof. Dr Haluk Eyidoğan, İl başkan yardımcısı Recep Bakır, Belediye ve il genel meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
 .
Başkan Polat Program sonrası yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşa’nın bir çok mahallesinde Kentsel dönüşümün uygulanacağını, Kentsel dönüşümde rantın önüne geçmek için vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. 


Haber: Murat Kafatutar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum