CHP SARIYER İLÇE BAŞKANLIĞINDAN YARDIM KAMPANYASI

CHP SARIYER İLÇE BAŞKANLIĞINDAN YARDIM KAMPANYASI

Koronavirüs nedeniyle yaşanan ekonomik zorluklar ve beraberinde gelen sıkıntılar bebekli ailelerin sıkıntılarını daha bir zor hale getirmekte.

İşsiz kalan, iş yerlerini kapatarak evlerinde oturmak zorunda kalan ailelere bu zor günlerde çare olmak isteyen CHP Sarıyer İlçe yönetimi, halkın bir sıkıntısına daha çözüm olmak için #birliktebaşaracağızsarıyer etiketi ile Sarıyer’de yaşayan bebekli ailelerin bebekleri için bir paket hazırladı.

Vatandaşlardan gelen yardımlar ve bağışlar ile hazırlanan bebek paketleri, yine kendilerine gelen ihtiyacı olan bebekli ailelere ulaştırılıyor.

İçinde Bebek Bezi, Bebek Bisküvisi ve Temizleme Mendili bulunan paketleri hazırlayan CHP Sarıyer İlçe yönetimi hiçbir bebeğin mutsuz olmaması gerektiğini, hiçbir annenin bu sıkıntılı günlerde çaresiz kalmaması gerektiğini düşündükleri için bir nebze olsun Sarıyerli ailelere destek olmak istediklerini açıkladılar.

İlk etapta gelen destekler ile 150 kadar bebek paketini kendilerine talep açan ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak olan ilçe yönetimi, “yardımsever vatandaşlar kampanyamıza ne kadar çok destek olursa o kadar çok bebeğin mutlu ve huzurlu olacağını” dile getiriyorlar.

Paketlerin içine bir mektubu koyan İlçe başkanı Sevim Yalınkılıç, bu zor günlerin birlikte aşılacağını, yardımseverlerin destekleri ile birlikte bebeklerin daha huzurlu olacağını dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.