CHP Sarıyer’de devir teslim töreni yapıldı

CHP Sarıyer’de devir teslim töreni yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Büyükdere’deki ilçe binasında gerçekleştirilen törende ilçe yönetimi, CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partililer yer aldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede delegelerin oylarıyla CHP Sarıyer İlçe Başkanı olarak seçilen ve bugün de Sarıyer İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını alan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Volkan Yıldız, parti binası önünde bir araya gelen partililerce alkışlanarak, coşkulu sloganlarla karşılandı.

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Volkan Yıldız ise şunları söyledi; “Öncelikle Ahmet Güveloğlu ve kendisiyle birlikte görev yapmış tüm yönetimine emeklerinden ve partimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir gün bile emek vermek çok kıymetlidir. Çok güzel günleri birlikte başaracağımıza inanıyorum. Adaylık açıklamamızı ilçe başkanlığımızın önünde büyük bir coşkuyla yapmıştık. Aslında o coşkunun devamını kongreye taşıyacağımızı söylemiştik. O coşkuyu kongreye de taşıdık ve bugünden sonra örgütümüze kongrede ne söz verdiysek onun arkasında duracağız.” dedi

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getireceğini vurgulayan Volkan Yıldız; “Sarıyer’de her sokakta ve her mahallede umudu örgütlemeye geliyoruz” dedi. Görevi Ahmet Güveloğlu’ndan devralan Volkan Yıldız, partiye verdiği emeklerinden ötürü kendisine çiçek takdim etti. Güveloğlu da kendisine verilen çiçeği, önceki dönemin ardından görevi paylaştığı CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç’a takdim etti. CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen devir teslim töreni eski ve yeni yönetimin birbirine iyi dileklerle bulunmalarıyla sona erdi.

sariyer2.png

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.