CHP Sultangazi bayrağa sahip çıktı

CHP Sultangazi bayrağa sahip çıktı

Diyarbakır'daki Nevruz kutlamalarında Türk bayrağı olmamasına CHP Genel Merkezi'nden sonra Sultangazi İlçe Örgütü de bayraklı tepki gösterdi...

Diyarbakır’da ki Nevruz kutlamalarında Türk bayrağı olmamasına Ana muhalefet partisi CHP tepkisini Ankara'daki genel merkez binasına dev bir Türk bayrağı asarak göstermişti. CHP Genel Merkezi’nin tepkisine Sultangazi İlçe Örgütü’nden destek geldi. CHP Sultangazi İlçe Örgütü ilçe binasına Türk bayrağı asarak tepkisini gösterdi. 

Nevruz kutlamalarının finali dün Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Nevruz Parkı'nda yapıldı. Yüz binlerce kişinin katıldığı kutlamaların önemini artıran ise İmralı'dan gelen mesajın okunacak olmasıydı. Öcalan; BDP'li Pervin Buldan'ın Kürtçe, Sırrı Süreyya Önder'in ise Türçe okuduğu mesajında 'silahların susması ve PKK'nın sınır dışına çıkması' çağrısı yaptı.
 
Olaysız geçen kutlamalarda Türk bayrağının olmaması ise tepkilere neden oldu. Ana muhalefet partisi CHP, konuyla ilgili tepkisini Ankara'daki genel merkez binasına dev bir Türk bayrağı asarak gösterdi. Genel Merkezin bu tepkisine duyarsız kalmayan Sultangazi İlçe Örgütü de ilçe binasına astığı Türk bayrağıyla destek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.