CHP Sultangazi Yoksulun Yanında

CHP Sultangazi Yoksulun Yanında

CHP Sultangazi İlçe Örgütü’nün ev ziyaretleri aralıksız devam ediyor. CHP Sultangazi İlçe Örgütü Yöneticileri, Kanber Koçak, Selma Taştekin, Ergin Turan, Serpil Akaya Kuruçay, Duygu Doğan, Ali Çelik, ve Gençlik Kollarından Serkan Uçan Zübeyde Hanım Mahall

CHP Sultangazi İlçe örgütü, Zübeyde Hanım Mahallesi kazım Karabekir caddesinde bir binanın 2. katında kiracı olarak yaşayan ve iki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Keleş ailesini ziyaret etti. 2 yıl öncesinde kocasından ayrıldığını ve 2 yıldır kanser tedavisi gördüğünü ifade eden N. Keleş, 2 yıldır ayrıldığı eşinden aldığı nafaka ile ev kirasını ödediğini söyledi. 12 Yaşındaki Spastik özürlü oğlu Hasan Emre Kaya ile ilgilenmek için çalışamadığını dile getiren N. Keleş, “Çocuğumu yalnız bırakamıyorum mutlaka gözetimim altında olmalıdır” dedi.

 
Daha önce güvenip bıraktığı bakımevinde yaşadığı bir olaydan dolayı çocuğunu başkasına emanet etmek istemediğini ifade eden N. Keleş, evinde bakım yapılması için öğretmen yardımı talebinde bulundu. Ayrıca; Çocuğunun bez de kullandığını belirten N. Keleş CHP Sultangazi İlçe Ördütünden bu konuda da yardım istedi.
 
CHP Sultangazi İlçe Örgütü, Keleş Ailesine Gıda Yardımında Bulundu.
 
12 yaşındaki engelli oğlu Hasan Emre Kaya ve 16 yaşındaki kızı ile kiracı olarak yaşam mücadelesi veren N. Keleş’e yardımcı olmak isteyen CHP Sultangazi İlçe Örgütü, Keleş ailesini ziyaret ederek gıda yardımında bulundu. Örgüt yöneticileri N. Keleş’in sıkıntılarını dinleyerek çözüm bulma noktasında yardımcı olacaklarını söylediler.
 
CHP Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Kanber Kocak ziyaretle ilgili olarak şunları kaydetti “Siz ve sizin gibi yaşam mücadelesi veren aileleri sık sık ziyaret etmek istiyoruz. CHP Sultangazi İlçe Örgütü olarak, sizlerin sıkıntılarını, sorunlarını yerinde dinleyelim, sizlerle kucaklaşalım. İstiyoruz. Bir sıkıntınız olursa bize ulaşın sorunlarınızı dinleyelim çözüm bulalım.”  Şeklinde konuştu.
 
CHP Sultangazi İlçe Örgütü’nün ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirten N. Keleş, ilgi ve alakalarından dolayı Örgüt yönetimine teşekkürlerini sundu.
 
Murat Kafatutar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.