CHP'de sahte aday adaylarına dikkat

CHP'de sahte aday adaylarına dikkat

24 Haziran 2018 Seçimleri yaklaşırken sahte aday adayları reklam yapmak için ortaya çıktı.

Her seçim döneminde olduğu gibi 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerinde siyasi partilerden Milletvekilliği aday adayı olan kişiler için bazı sözde internet haber sitelerinde 100 TL ye haber yaptırıp, Sosyal medya hesaplarında  yapılan aday adayıyım Haberleri'nde,  banka dekontu ve dosya teslim evraklarını görmeden itibar etmeyin.

Banka dekontu, başvuru evrakı göstermeyen aday adayı CHP genel merkezi'nde çektirdiği bir resim ile  kendi reklamını  yapıyor demektir ve  sizleri kandırabilir.

 Başvuru formları “Gelen Evrak” kayıt defterine tarih ve sıra numarası verilmek suretiyle kaydedilecek ve aday başvurusunu yapana, başvurunun alındığına dair tarih ve sıra numarasını gösterir “Alındı Belgesi” imzalanıp mühürlenmek suretiyle verilecek.

CHP de, Erkek adayların başvuru ücreti ise 10 bin lira oldu. CHP bu ücretle de yetinmedi ve bunun dışında başvuru sırasında nakit 1.000 lira dosya ücreti alacağını duyurdu.

AK Parti:  Erkek adaylardan 6 bin TL, kadınlardan 3 bin TL, engelli adaylardan da bin TL vekillik başvuru ücreti alınacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.