CHP'de Sultangazi'de Gövde Gösterisi

CHP'de Sultangazi'de Gövde Gösterisi

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Ali Aksoy ve Hakkı Kayaoğlu geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyerek, neden milletvekili aday adayı olduklarını açıkladılar.

 CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Ali Aksoy ve Hakkı Kayaoğlu Sultangazi ilçe binasında  geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyerek, neden milletvekili aday adayı olduklarını açıkladılar.

 

 CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Ali Aksoy ve Hakkı Kayaoğlu CHP Sultangazi İlçe Örgütü’nde düzenlediği toplantıda neden milletvekili aday adayı olduklarını açıkladılar. Aksoy ve Kayaoğlu'nun ortak düzenlediği toplantıda adeta gövde gösterisi yapıldı.CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş,ilçe yönetimi, CHP Milletvekili aday adayları, parti üyeleri ,STK başkanları,Cem Evi Başkanları ,Yöre dernek başkanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda izdiham yaşandı.CHP Sultangazi ilçe örgütünün aday adayları oldukların parti emekçilerine düzenlen toplantıda anlatıldı.  





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.