CHP'DEN FOX TV'YE CEZAYA TEPKİ

CHP'DEN FOX TV'YE CEZAYA TEPKİ

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Fox TV'ye RTÜK tarafından verilen cezaya tepki gösterdi. Öztrak, "Milletimiz hem bir virüs hem de güç zehirlenmesi yaşamış bir iktidarın tehdidi altında" dedi.

Öztrak, infaz yasasın ve YÖK yasasında yapılan değişikliklere atıf yaparak, "Fikir edinme ve halkın haer alma hürriyeti bu sıkıntılı günlerde gasp ediliyor. Fov TV'nin ana haber bültenine 3 gün yayın yasağı getirilmesi hübris (kibir sendromu) hastalığına yakalanmış sarayın farklı düşüncelerden nefret ettiğini, bunları nasıl duymak istemediğini açık seçik ortaya koyuyor. Saray birilerinin kral çıplak demesinden çok rahatsız" diye konuştu. Öztrak ekonomik krizin yerel basını da etkilediğini söyledi. 

Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a soruşturma açılmasına da tepki gösteren Öztrak, "Saray da hiç mi aklı başında izan sahibi insan kalmadı. Belli ki bu işi hala seçimde milletten yediği tokadı sindiremeyen mızıkçı kafalar yönetiyor. Bu artık zurnanın zırt dediği yerdir. Ne yaparlarsa yapsınlar bizim belediyelerimiz tüm imkanlarıyla hemşehrilerine yardım etmeye devam edeceklerdir" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.