CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI KAYSERİ'DE

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI KAYSERİ'DE

CHP'li Belediye Başkanları, Kayseri'de; "Kara Kış Fonu" için bir araya geldi. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında bir araya gelen belediye başkanları,

CHP'li Belediye Başkanları, Kayseri'de; "Kara Kış Fonu" için bir araya geldi. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığında bir araya gelen belediye başkanları, Kayseri'nin tüm ilçelerinde yurttaşlarla buluşmak, sorunlarını dinlemek üzere sahaya çıktı.

Türkiye'nin dört bir yanındaki CHP'li Belediye Başkanları, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı, "Kara Kış Fonu" ana temalı CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için Kayseri'de buluştu. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun başkanlığında belediye başkanları, önce 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli askerlerin bulunduğu otobüse 17 Aralık 2016'da düzenlenen terör saldırısında şehit olan 15 askeri, saldırının yıl dönümünde Komanda Şehitliği’ne karanfil bırakarak andılar. Şehitler için dua okudular.

Şehitliğin ardından Torun ve belediye başkanları, Hazreti Mevlana'nın mürşidi olan Seyyid Burhaneddin'in türbesini ziyaret ederek dua okudular.

Belediye başkanları daha sonra esnaf ziyaretlerine başladılar.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.