CHP'li Cengiz Alp, engellileri unutmadı

CHP'li Cengiz Alp, engellileri unutmadı

CHP Sarıyer Belediye başkan aday adayı, Dr. Cengiz Alp 3 Aralık dünya engelliler günü’nü unutmadı.

CHP Sarıyer, Belediye Başkan aday adayı Dr. Cengiz Alp, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada; "Toplumumuzda engelli kardeşlerimizin yaşam koşullarının ve refah düzeylerinin ileri seviyelere taşınması konusunda her kişi ve kuruma önemli görevler düştüğünü ifade ederek günlerini kutluyorum" beyanında bulundu.

Günün anlam ve önemine ilişkin değerlendirmede bulunan Dr. Cengiz Alp “Milyonlarca vatandaşımız engelli maalesef bu vatandaşlarımızın toplumsal, ekonomik hayata entegre edilmesi gerekiyor. Bunların olabilmesi içinde herkese görev düşüyor. Engelli vatandaşlarımız evlerden çıkarmamız ve toplumsal ekonomik hayata daha fazla katmamız gerekiyor. Bu engelliler haftası bir gün değil her zaman kutlanması gerekiyor” diye konuştu.

Cengiz Alp kimdir, doktor cengiz alp, Cengiz Alp'in özgeçmişi, Cengiz Alp'in biyografisi, Cengiz Alp'in hayatı, Cengiz Alp'in hastanesi, Cengiz Alp kimdir?, Op.Dr. Cengiz Alp'in özgeçmişi, Dr.Cengiz Alp, Sarıyer Tıp Merkezi, Sarıyer Cengiz Alp, 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.