CHP'li Eren Erdem: “Esnaf ve Çiftçi tükendi, yeter artık!”

CHP'li Eren Erdem: “Esnaf ve Çiftçi tükendi, yeter artık!”

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi üyesi Eren Erdem, Ak Partili Mahir Ünal’ın; yokluktan yakınan bir çiftçi ile yaptığını açıkladığı İphone telefon diyaloğuna cevap verdi.

Yaptığı açıklamada Eren Erdem, “Türkiye’nin her yerine gidiyorum, sürekli sokaklardayım. Mahir bey belliki 2018 yılında yaşadığı bu olaydan sonra esnafı ve çiftçiyi ziyareti kesmiş. Eğer kesmemiş olsaydı, bugün yaşanan buhranı çok iyi anlayabilirdi. Esnaf bitik durumda. Çiftçimiz perişan. Gübre fiyatı arttı, tohum fiyatı arttı. Dolayısıyla ürün fiyatı arttı. Ama çiftçi ürettiği ürünü satamıyor. Zaten yakında tüm çiftçiler telefonlarını satmaya başlayacak” dedi.

Açıklamasının devamında Eren Erdem, “ben her gün sokaklardayım. Mahir beye çağrı yapıyorum. Gelsin beraber esnaf gezelim. Gelsin çiftçileri gezelim. Söz veriyorum, tek kelime etmeyeceğim. Sadece tek soru soralım esnafımıza ve çiftçimize; durumunuz nasıl diyelim. Korkmasınlar, esnafımız ve çiftçimiz asildir; kötü söz söylemez. Bizim milletimiz karakterli ve şahsiyet sahibidir. Onları ağırlar, misafir eder. Ama esnaf ve çiftçi tükendi, yeter artık! Bu boş muhabbetleri bırakın, elinizde yetki var, hükümetsiniz; çözün! Çözemiyorsanız, bırakın biz çözelim. Koyun sandığı, millet kararını versin” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.