CHP'Lİ TORUN BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISIYLA İLGİLİ KONUŞTU

CHP'Lİ TORUN BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISIYLA İLGİLİ KONUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, toplantıların ana gündeminin artan yoksulluk olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, toplantıların ana gündeminin artan yoksulluk olduğunu belirtti. CHP'li belediyelerin Ramazan yardımlarına ilişkin bilgileri de paylaşan Torun, "Bizim tek amacımız, her alanda tasarruf ederek bir ailemizin daha yüzünü güldürmektir" dedi.

CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, ANKA Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'li belediye başkanlarıyla yaptığı toplantılarla ilgili şu bilgileri verdi:

"TEK AMACIMIZ BİR AİLEMİZİN DAHA YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK"

“Belediyelerimize gelen sosyal yardım taleplerinde, özellikle son dönemde çok büyük bir artış yaşanıyor. Belediye başkanlarımız da bu talepleri karşılamak için gecelerini gündüzlerine katıyor. Milletimiz ekmek derdine düşmüşken, bizim belediyelerimizin, uçuk kaçık projelere harcayacak tek kuruşu yoktur. Belediye başkanlarımızın tamamı, bu konuda tam kararlılık içindedir. Bizim tek amacımız, her alanda tasarruf ederek bir ailemizin daha yüzünü güldürmektir. Gerçekten belediye başkanlarımız da sosyal yardım listesine bir aileyi daha ekleyebilmek için canla başla çalışıyor.

"İMAMOĞLU'NUN ARKADAN BAĞLI ELLERİNİ BİLE SUÇLAYACAK KADAR ACİZLER"

Milleti yoksulluğa iten siyasi iktidar ise işi gücü bırakarak belediyelerimizi engellemenin peşine düşüyor. Başkanlarımız hakkında sudan sebeplerle soruşturmalar açıyorlar, baskı kurmak istiyorlar. Sayın Ekrem İmamoğlu’nun arkadan bağlı ellerini bile suçlayacak kadar aciz hale geliyorlar. Ama ne yapsalar boş, milletimiz kimin ne olduğunu görüyor."

"RAMAZAN AYINDA 147 MİLYON LİRA YARDIM YAPTIK"

Belediyelerin Ramazan yardımlarına ilişkin son rakamları da paylaşan Torun şu bilgileri verdi:

"2 milyon 484 bin haneye ayni, 713 bin haneye nakdi yardım yapıldı. Bu yardımların toplam maliyeti 147 milyon lirayı buldu. Belediyelerimizin, Ramazan yardımı kampanyalarında da yaklaşık 40 milyon lira destek toplandı. İktidar ne yaparsa yapsın, hangi baskıyı kurarsa kursun, biz halk için halkla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Yereldeki hizmetlerimizden güç alarak iktidara yürüyoruz. Erken ya da zamanında yapılacak ilk seçime de şimdiden hazırız. Onlar içi boş Anayasa tartışmalarıyla gündem değiştirmeye çalışsın, biz ilk seçimde bu bozuk olan düzeni değiştireceğiz. O zaman milletin cebinden çalınan parasını mutfağından çalınan ekmeğini misliyle geri vereceğiz."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.