CHP'li vekiller Kağıthane'de "Hayır" lokması dağıttı

CHP'li vekiller Kağıthane'de "Hayır" lokması dağıttı

CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile Enis Berberoğlu, Kağıthane'de "hayır" lokması dağıttı. İki vekil kalabalığa referandumda neden 'hayır' oyu verilmesi gerektiğini anlattı.

Referandum öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri de halk oylamasında “hayır” oyu için çalışmalarına devam ediyor.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kâğıthane İlçe örgütün de düzenlediği etkinliklere katıldı. CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile birlikte İlk olarak CHP Kâğıthane İlçe örgütünü ziyaret etti

Kâğıthane İlçe örgütün de düzenlediği etkinliklere katılan Tekin, "Sayın Cumhurbaşkanı'nı takip eden, aynı zamanda bütün dışarıdaki çalışmasını takip eden muhabirin, 'Bylock'çu çıktığı ve Pakistan'dan dönerken gözaltına alındığı söyleniyor. Bu doğruysa çok vahim bir olay" diye konuştu. 

Referandum sürecinde 'Hayır' kampanyası yürütenlerin medya organlarında ve bilbordlarda yer bulamadığından da şikayetçi olan Gürsel Tekin, “Anlıyorum sizi. Televizyonlarınızda, radyolarınızda, komiserlerin olduğunu; devletin, iktidarın baskısının olduğunu biliyoruz. Ama bu bir seçim… Tek taraflı konuşturursanız, hiç kimse anlamaz. Anlamıyor zaten. Özellikle bu devlet kampanyasını açanlara önerimi söylemek istiyorum. Yormayın kendinizi; ahali karar vermiş, vatandaş karar vermiş, biliyor. 18 maddeyle ilgili anlatacağınız bir şey var mı? E.. yok! Ne anlatıyorsunuz? Merkel'le kavga edeceğim. Geçin bu numaraları" şeklinde konuştu.

ilçe binasından ayrılarak esnaf ziyareti yapan Tekin ve beraberindekiler, Referandumda 'Hayır' oyu için destek istedi.

Kağıthane Çeliktepe meydanın da, CHP milletvekilleri Gürsel Tekin,  Enis Berberoğlu Kağıthane  ilçe Başkanı Mehmet Ali Yüksel, CHP  Kağıthane meclis üyeleri ile birlikte Kağıthane halkına ‘Hayırlı günler’ ziyaretinde bulunarak hayır lokması dağıttılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.