ÇİÇEK TAKASI UYGULAMASININŞİMDİKİ ADRESİ BEŞEVLER METROSU OLDU

ÇİÇEK TAKASI UYGULAMASININŞİMDİKİ ADRESİ BEŞEVLER METROSU OLDU

Başkentlilere ellerinde bulunan çiçek ve bitkiler için ücretsiz takas ve bakım imkânı sağlayan ABB şimdi de Beşevler Metro altında çiçek takası uygulamasını başlattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı ve çevre dostu projelerinihız kesmeden sürdürüyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, EGO Genel Müdürlüğü ve ANFA Bitki Evi iş birliği ile ilki Batıkent Metro İstasyonu’nda hayata geçirilen‘Çiçeğim Takas’ uygulaması şimdi de Beşevler Metro altında açılan stant ile devam ediyor.

ÇİÇEK TAKASI UYGULAMASI METRO VE ANKARAY İSTASYONLARINI DOLAŞACAK

Başkentlilere ellerinde bulunan çiçek ve bitkiler için ücretsiz takas ve bakım imkânı sağlayan uygulama yoğun ilgi görüyor.

ABB Çevre, Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Bitkisel Uygulama Şefi Burak Taşkesti, Başkentlilerden tam not alan yeni uygulama hakkında şu bilgileri paylaştı:

“Uygulamamıza ilk etapta Batıkent Metrosu’nda başladık. Oradaki karşılaştığımız yoğun ilgiye bakarak devamını sağlama kararı aldık. Bugünkü adresimiz Beşevler Metrosu. Bir hafta boyunca 10.00-19.00 saatlerinde ücretsiz bir şekilde vatandaşımızın elinde bulunan çiçeklerin takasını sağlayıp, bakımlarını gerçekleştireceğiz. Beşevler’den sonra diğer Metro ve Ankaray istasyonlarındatakas uygulamasına devam edeceğiz. Vatandaşlar uygulamaya çok ilgi gösteriyor, pozitif geri dönüşler alıyoruz.”

ÇİÇEK BAKIMI VE DEĞİŞİMİ HİÇ BU KADAR KOLAY OLMAMIŞTI

Farklı tarihlerde ve farklı adreslerde kurulacak stantlar aracılığıyla sürdürülecek olan çiçek takas uygulaması, Beşevler Metro altında 25-30 Temmuz 2022 tarihleri arasında devam edecek.

Çiçeklerini bakım yaptırmak ve takas yapmak için Beşevler Metro altına gelen vatandaşlar ise uygulamayla ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Huriye Akdemir: “Uygulamayı çok beğendim. Çiçekler birbirinden güzel ve bakamadığım çiçeklere buraya bakıma getireceğim.”

-Ayşegül İfrazlı: “Çok güzel bir proje olmuş. Kadınları da bu projede düşünmüşler. Evimdeki çiçekleri buraya teslim edeceğim ve bakımını yaptıracağım.”

-Şengül Gülen: “İşe gidip gelirken fark ettim. Arkadaşlardan bilgi aldım. Evimde aynı çiçekten fazla vardı onları buraya getirdim. Farklı çiçeklerle takas yaptım, yeni çiçeklerim oldu.”

-Yasemin Eşkin: “Sabırsızlıkla 25 Temmuz’u bekledim çiçekleri getirmek için. Harika bir uygulama olmuş. Çiçeklerim hastalanmıştı şimdi burada bakımını yaptılar. Pırıl pırıl olmuş çiçeklerimi aldım, bu renkli proje için teşekkür ediyorum.”

c5rsnrjdkbabv6flov7mwh2a.jpg

9w7z3mwoc6nxIetckuaelbaj.jpg

iuj90ndg5yen3kaolwmrklxq.jpg

scbedwyuq9aaibl1v46x5lrj.jpg

n6rqa4e8dhrdslxftzx5gegb.jpg

eIdfybeb4pxa8tilkdplhjzf.jpg

4icxn2gsrm0eua3zvlprfvt6.jpg

bzthbgaru2wa84mcmyrvtjoq.jpg

54mnh9ojIqk70fc8vswe3vyj.jpg

7i9u0uwa3okj5pzflqb6renI.jpg

oiyfpqep9ubmr4zttnjfd58s.jpg

rx79dumk0hhjscmxcgwo35gn.jpg

gds8d64v2Ijtoezcy0nhfwfr.jpg

matva3brzdp1f29xpnkjwjIg.jpg

qdp472cfxs153hrzefabalnw.jpg

e1daayukgjnvo6uzeIzq04tc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.