Cihan İlim Yeşildağ, “Canan Kaftancıoğlu’na sahip çıkmak karanlığa karşı aydınlığa sahip çıkmaktır”

Cihan İlim Yeşildağ, “Canan Kaftancıoğlu’na sahip çıkmak karanlığa karşı aydınlığa sahip çıkmaktır”

CHP Kâğıthane ilçe örgütü, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezasının istinaf mahkemesince onanmasına tepki gösterdi.

CHP Kağıthane ilçe başkanı Cihan İlim Yeşildağ yaptığı açıklamada , “ Hepimiz biliyoruz ki haksız ve hukuki hiçbir dayanağı olmayan soruşturma ve karar 23 Haziran'da İstanbul'u söke söke kazanmasının 1. yılında iktidarın intikam alma politikası ile yola çıkılarak istinaf mahkemesinin cezayı onamasıdır” dedi

İşte O Açıklama

Ülkeyi 18 yıldır talan eden anlayış ülkemizin değerlerini yok etmiştir. Kin ve nefret söylemleri ile ülkeyi kutuplaştıran bu anlayış çökmüştür.

Bu uygulamalarla muhalif kesimler üzerinde sindirme politikası uyguladığı aşikâr olup iktidarın sandıkta sağlayamadığı başarıyı hukuki dayanaktan yoksun yollarla kazanmaya çalışması acizliktir.

Bu karar şunu gösteriyor ki İstanbul u kaybeden Türkiye yi kaybeder korkusu iktidara sarmış durumda. Ne yaparsanız yapın İstanbul seçimleri gösterdi ki artık Türkiye CHP iktidarını istiyor ve Bizler CHP sizin sindirme politikalarınızdan korkmayarak halkımıza gerçekleri söylemeye devam edeceğiz.

Bu baskılar bu sindirme politikalarınız bizleri yıldıramaz…  Bizler her kesimi kucaklayarak sizin nefret kargaşa yarattığınız bu kirli oyunlarınızı yok saymaya devam edeceğiz.

Tek bir merkezden gelen emirle insanları korkutmak bastırmak için yargının gücünü kullanıyorlar büyük usta Nazım Hikmet in dediği gibi mesele esir düşmekte değil teslim olmamakta bütün mesele. Hukuksuz bu süreçte bizleri haksız yerlere yargılasanız da cezaevlerine atsanız da asla bu adaletsizliğinize teslim olamayacağız

Bizzat hukukçuların kendileri Ankara'ya yürüyüş eylem organize ederek mücadele ediyor baro başkanları kilometrelerce yürüyüp Ankara ya girmeye çalışıyor ülkedeki hukuk sitemin içinde bulunduğu kötü Duruma dikkat çekmek için gerektiğinde jop yiyorlar tartaklanıyorlar antidemokratik şekilde bir şehre sokulmamaya çalışıyorlar sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na hak hukuk adalet sloganı ile başlayan adalet yürüyüşünü tekrar burada saygıyla anıyorum bu ve buna benzer bütün yürüyüşleri saygıyla selamlıyorum huzurlarınızda biz sayın il başkanımızın yanındayız ama sadece kendisi bizim il başkanımız diye yanında değiliz biz onun şahsında bu ülkede yaşatılan tüm adaletsizliklerin karşısında olduğumuza anlatmak için sayın başkanımızın yanındayız.

Haksız bir şekilde içerde tutulan gazetecilerimiz var işinden uzaklaştırılmış, Bir sürü emekçimiz var avukatlar sanatçılar gençler adil yargılanmadıkları için ölüm orucunu çare görüyorlar saymakla bitiremeyeceğim bir çok olay yaşanıyor işte tamda bu ortamda katillere hırsızlara çetelere tecavüzlere verilmeyen cezalar gençlik kollarımıza il başkanlarımıza yöneticilerimize gazetecilere doktorlara ve basın emekçilerine veriliyor iktidarın kendi ceplerine doldurmak koltuklarını kurtarmak amacıyla yaptıkları bu adaletsizlik onları yapılacak ilk seçimde sandığa görmemizden kurtarmayacaktır

Değerli il başkanımız Sn. Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun dediği gibi Biz mevsimi başladı. Ve bu mevsimin sonu bahar..

Kağıthane CHP İlçe Örgütü olarak İl Başkanımız Sn. Dr. Canan Kaftancıoğlu’nun yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz..

Bugün İl başkanımız Sn. Dr. Canan Kaftancıoğlu’na sahip çıkmak karanlığa karşı aydınlığa sahip çıkmaktır..

02.jpgses-1136-800x530.jpgses-1165-800x530.jpg06.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.