Cihan İlim Yeşildağ, “Memurlar CHP iktidarını bekliyor"

Cihan İlim Yeşildağ, “Memurlar CHP iktidarını bekliyor"

Cumhuriyet Halk Partisi Kâğıthane ilçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ, memurların 3600 ek gösterge haklarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Kağıthane Emniyetevler Metro Çıkışında, ilçe yönetimi ve parti üyelerin katıldığı stant çalışmasında konuşan Cihan İlim Yeşildağ, " iktidar tarafından 24 Haziran seçimleri öncesinde söz verilen ancak bugüne kadar hiçbir bir adım atılmayan bir vaadi, bir sözü, gerçekleştirilmeyen bir müjdeyi dile getirmek için toplandık. Bugün ülkenin her yerinde 3600 Ek Gösterge hakkı için yıllardır bekleyen, milyonlarca memurumuzun sesi olmak için buradayız. Ömrünün yarısını devletine hizmet etmekle geçiren memurlarımız, hanlar hamamlar, yazlık kışlık saraylar, lüks otomobiller veya uçaklar değil, yalnızca bir nebze olsun insanca yaşayabileceği ücrete sahip olmak için 3600 ek gösterge talebinde bulunuyor. 3600 ek gösterge için milyonlarca memur CHP iktidarını bekliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.