Çocuk Korosu kurs kayıtları devam ediyor

Çocuk Korosu kurs kayıtları devam ediyor

Pendik Belediyesi Sanat Akademisi bünyesinde gerçekleştirilecek Çocuk Korosu Kursu’na 8-10 yaş arasındaki çocuklar başvurabiliyor. Kursa katılan çocuklara sesi daha bilinçli kullanmaları ve müzik bilgilerini artırmalarına yönelik eğitimler verilecek. Çocuklar Barış Manço ve Türk Filmlerindeki gibi gönüllerde yer etmiş şarkıları ezberleyip seslendirecekler. Kurs Eğitmeni Ali Uğur Altınok tarafından verilecek eğitimler her cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde düzenlenecek.

Haziran ayında konser verecekler

Çocuk Korosu’na katılan çocuklar, mayıs ayı sonuna kadar eğitim alacak. Bu süreçte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi özel günlerde sahne alacaklar. Aynı zamanda tamamladıkları eğitimlerin sonrasında haziran ayında Atatürk Kültür Merkezi’nde bir konser verecekler.

Kayıtlar pesem.pendik.bel.tr adresinden yapılıyor

Pendik Belediyesi Çocuk Korosu Kursu’na pesem.pendik.bel.tr adresine girerek başvuruda bulunabiliyor. Aynı zamanda kurs hakkında ayrıntılı bilgi alınabiliyor.

cn0xsdc4z8xu7nqgdw5ygjok.jpg

hd5pfygzasm0pnbwjx8uvl1e.jpg

fye6jel3cgiquvrmbrtx2jId.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.