Çocuk Panayırlarında Cumhuriyet Kutlamaları…

Çocuk Panayırlarında Cumhuriyet Kutlamaları…

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları sürüyor.

Bukapsamda Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri DaireBaşkanlığı’na bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Güney Yıldızı Parkı veMerkez Park’ta Çocuk Panayırı düzenledi.

TürkiyeCumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Çocuklargeleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğüolarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir" sözünden ilam alarak Cumhuriyet'in100. Yılını çoşkulu bir şekilde kutlamak adına, Adana Büyükşehir Belediyesi Kadınve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü;Akkapı/Güney Yıldızı Parkı’nda ve Seyhan/Merkez Parkta Çocuk Panayırıdüzenledi.

250ÇOCUK KATILDI

Çocuklarınyoğun ilgisi ile gerçekleşen panayırda 3 ile 15 yaş aralığındaki 250 çocuğa yüzboyama, çuval yarışı, halat çekme, davul şov gibi eğlenceli aktivitelerdüzenlenerek, çocuklarla birlikte söylenen marşlar ile günün anlam ve önemihissettirildi.

Çocuklarınmutlu bir gün geçirmesi ve Cumhuriyetin önemini kavraması amaçlarıyla hayatageçirilen panayır etkinlikleri, çeşitli hediyelerin dağıtılması ile son buldu.

d385shjtemiabtzvcu6ejry9.jpg

aptc7ybrkbrowplm6cuu8dsn.jpg

ak86wqfyntelIyb4gfpcom37.jpg

y9Ibh3mfurkpwq7ocid2gxt5.jpg

oznpssdkbu5xmrrtvjI8cfwk.jpg

va8mvukjggIwhreyp7946ne5.jpg

td79ulrschbpflxkkbymydwg.jpg

xofdv42bzwi0lg8tsqphpjse.jpg

81k2hmy0ospjc3ywivsfxurt.jpg

onbeffj3teryibas6kn8Iwov.jpg

ctwrgoqoxcpj98rsvbsawyny.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.