Çocuklar Beyoğlu Sofrası’nda Hep Birlikte İftar Yaptı

Çocuklar Beyoğlu Sofrası’nda Hep Birlikte İftar Yaptı

Çocuklar Beyoğlu Sofrası’nda Hep Birlikte İftar Yaptı

Beyoğlu’nda çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kurulan Beyoğlu Sofrası’nda buluştular. İftar öncesinde düzenlenen bir birinden renkli etkinliklerle doyasıya eğlenen çocuklar daha sonra hep birlikte iftar yaptılar.

Beyoğlu Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçenin farklı noktalarında kurduğu Beyoğlu Sofraları’nda toplumun her kesiminden binlerce vatandaşı bir araya getiriyor. Birlik ve beraberliğin simgesi olan Beyoğlu Sofrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bu kez çocukları ağırladı. Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte çocuklar; yarışmalar, meyve orkestrası, pandomim, kukla gösterisi ve Rafadan Tayfa Gösterisi ile dolu dolu bir 23 Nisan geçirdi. Etkinliklerin ardından çocuklar Beyoğlu Sofrası’nda hep birlikte iftar yaptılar. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden online olarak etkinliğe katılarak tüm çocukların bayramını kutladı.

“BİRLİKTE OLMAYI PAYLAŞMAYI ÖĞRENİYORLAR”

Pandemiden sonra çocukların bir araya gelmesinin mutluluğunu yaşadığını belirten Yurdanur Ersöz, “Yeğenim ve kız kardeşimle geldim. Gördüğünüz gibi bir sürü arkadaşım oldu. Kutu kutu pense oynuyoruz birlikte. Atatürk’ün önderliğinde olan bu bayramı ilk önce çocuklar için tabi ama bu ortamı oluşturan büyüklerimize teşekkür etmemiz gerekiyor. Çocuklar pandemiden sonra özellikle böyle yüz yüze el ele tutuşabilmeleri arkadaş olabilmeleri çok güzel bir şey. Birlikte olmayı paylaşmayı öğreniyorlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

“TÜM ÇOCUKLARIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Tüm çocukların bayramını kutlayan Neyran Can, “Kızımla birlikte geldim. Beyoğlu Belediyesinin okuluna gidiyoruz bizde. Veliler olarak bu etkinliğe katıldık. Çok teşekkür ederiz. Tüm çocukların bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.