Çocuklar Bizim Her şeyimiz

Çocuklar Bizim Her şeyimiz

Belediye kreşlerinin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı’ndakonuşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt: “Çocuklar bizim herşeyimiz. Çocuklarımızı geleceğe güvenle hazırlayacağız. Çocuklarını ihmaledenler geleceğini de karartmış olurlar,” dedi.

Esenyurt Belediyesi bünyesindeki kreşlerin 2023-2024 EğitimÖğretim Yılı Açılış Programı düzenlendi. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşenprograma Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, başkan yardımcıları veveliler katıldı. Programda miniklerin hazırladığı birbirinden renkli gösterileriizleyen Başkan Bozkurt: “Kadrolarımızı güçlendirdik. Esenyurt’un evlatlarınıileride yönetici olacak şekilde yetiştiriyoruz. Hep beraber çok güzel işlerçıkaracağız” diye konuştu.

“ÇocuklarımızıGeleceğe Güvenle Hazırlayacağız”

Eğitimin, bir toplumun olmazsa olmazı olduğunu vurgulayan BaşkanBozkurt şöyle konuştu; “Değerli hemşerilerim göreve geldiğimizde çok ağır birtabloyu devraldık ama şükür ki bu güne kadar geldik. Planlarımız da yapılıyor,birçok yatırım yapılıyor. Her alanda Esenyurt’un ve Esenyurtluların güzelliğeulaşması için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Büyük bir okul yapıyoruz.Türkiye’de ilk defa böyle önemli bir proje yapılıyor. Biliyorsunuz Esenyurt’taçokça genç ve çocuk var. Dolayısıyla çokça okula ihtiyacımız var. Ama mahallelerdeokul yapacak arazi kalmadığı için biz de kentin dışındaki büyük arazilere liseyapalım dedik. Şu anda temeli atıldı ve yapımı devam ediyor. Okul yapımı için20 tane daha arsa bulduk. Onlarda inşallah hızlı bir şekilde yapılacak. Kreşkonusunda da, okul konusunda da üzerimize düşen ne varsa yapacağız.Arkadaşlarımızla beraber Esenyurtluların mutlu olması için elimizden gelençalışmaları yapıyoruz. Ben umuyorum ki güzel bir eğitim öğretim yılı olur, çocuklarımızçok güzel şeyler öğrenirler. Hayırlı, uğurlu olsun.”

“Çok MutluOldum”

Çok eğlendiğinisöyleyen 5 yaşındaki Ebrar Karaman, “Burada arkadaşlarımızla beraber çok güzeldans gösterileri yaptık. Çok mutlu oldum, çok heyecanlandım. Öğretmenlerimeteşekkür ederim,” dedi.

h03fas8wtczxmyo2rs4f1pqj.jpg

iaypm6wubtx8bcdtkyj7oexq.jpg

qwrxfdtln0u9bskdvgrng6jm.jpg

lzkbnrayvwnubfdxdx752wm8.jpg

nn9wlki7yeoh6debotr8rsqg.jpg

te1joaylwbh7cpmnIynwj49k.jpg

llhenrhsq12uzmef0vziumxb.jpg

hxvb1mywqgovu9ftedqax3yc.jpg

xpxjet7uy4qvroavcgfo1ejd.jpg

qw5qkn9Ire3mcjsfhrdamyp8.jpg

9wujsevdxvkitwc83q2pqs0h.jpg

ahc3nfamql4py8plofoc1wzw.jpg

Inmgn5p6hfjtsdfzyq12chga.jpg

rtl7zmwlkzcyxsonqincpfa3.jpg

tcqnexd3ym6saztIfovbhlsy.jpg

oxyeulsht0w8fqvdwakr4m5o.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.