Çocuklar Burada Yeteneklerini Keşfediyor

Çocuklar Burada Yeteneklerini Keşfediyor

Esenyurt Belediyesi’nin 28 farklı branşta açtığı Yaz Spor Okulları’ndaçocuklar daha enerjik ve eğlenceli zaman geçirerek yeteneklerini keşfediyor.

Çocukların sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelerekbeden ve ruh sağlıklarının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla EsenyurtBelediyesi tarafından başlatılan Yaz Spor Okulları devam ediyor. Okulların yaztatiline girmesiyle birlikte eğitimlerine başlayan Yaz Spor Okulları’nda; tekvandodankarateye, futboldan voleybola, baleden yüzmeye kadar 28 farklı branşta eğitimveriliyor. Belediyeye ait spor salonlarında yapılan derslerde, 7-14 yaşgrubundaki çocuklar hem bedensel olarak kendilerini geliştiriyor hem de eğitimdöneminin stresini atıyor. Derslerde antrenörleri tarafından yetenekleri keşfedilenöğrenciler, ilgili oldukları alanlara yönlendirilerek, o alanda kendilerinigeliştirmeleri sağlanıyor.

Hem EğlenceHem Eğitim

Spor okullarında yeteneğine uygun olarak eğitim alma imkânıbulduğunu söyleyen kursiyer Çınar Çekiçoğlu, “Burada yaz tatillerinde sporyapıyoruz ve çok eğleniyoruz. Arkadaşlarımızla hem güzel vakit geçiriyoruz hemde eğitim alıyoruz. Burada bulunmaktan ve arkadaşlarımla birlikte olmaktan çokmutluyum. Hocalarımız bizimle ilgileniyorlar ve bizi yetenekli olduğumuz spordallarına yönlendiriyorlar. Bize bu imkânı tanıdığı için Esenyurt Belediyesi’neteşekkür ederim” dedi.

3fs4qkctvdkxujiaIweso6mv.jpg

g6tqgwmadisutcxalfz5ev73.jpg

vrmx7hwzk4eygkadgtcs28fe.jpg

9qpbubex6wscfd34ymvgilhu.jpg

qlbgtwcy2timvn30jyrolkaI.jpg

tczdivtjhmm8pvpd59rI2hos.jpg

llme18jjp2sItypzves37bch.jpg

gb7xqztrmsy1ewum4uohajje.jpg

gby04emqrf5oparpzcbs6jdI.jpg

xfgbm2a0l9tqo5nxs1kudpda.jpg

uz0iulnzvklo7ae3dbtcxrj5.jpg

b8jxo3kInyvh2qm06uopt7ai.jpg

g0jkkfduhIcs6qbqvtw4tozh.jpg

lfmutcqtmsyfqgeavw7a24vz.jpg

wjxianc7y3zrpam1pskdzkhu.jpg

rpwd5lvw1loahfsmtctxxji7.jpg

t0odz3gpewbmh9oax5cypvvf.jpg

nthlfrx8z0acowf4bghskuad.jpg

eeolanv5wc4ftckdfxovszqk.jpg

g8ftzlhmupwkjw9cqjIfnmpb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.