ÇOCUKLAR DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİ

ÇOCUKLAR DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİ

Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Komşuları Derneği (BEYKOMDER) iş birliğiyle Dünya Çocuk Günü Şenliği düzenledi. 1 Ekim Dünya Çocuk Günü kapsamında Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen şenlikte çocuklar, gün boyu çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, alanda çocuklarla bir araya gelerek eğlencelerine ortak oldu.  

Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Komşuları Derneği (BEYKOMDER) 1 Ekim Dünya Çocuk Günü kapsamında Yaşam Vadisi’nde Dünya Çocuk Günü Şenliği düzenledi. 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleşen etkinlikte çocuklar; oyun parkurları, sahne şovları, sihirbaz gösterisi, çeşitli yarışmalar ve dans gösterisi ile gün boyu eğlendi. Sunuculuğunu oyuncu Arzu Budak’ın üstlendiği programda sahne alan müzisyen Gökhan Yağmur şarkılarını çocuklar için seslendirdi. Etkinlikte ayrıca, 60 metre uzunluğunda bir Türk bayrağı açılarak hep bir ağızdan marşlar söylendi. Etkinlik alanında çocukların keyifli anlarına ortak olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, hem çocuklar hem de ebeveynleriyle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Çalık: Çocuklar için asla yılmadan çalışmaya devam edeceğiz

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Başkan Mehmet Murat Çalık, “Çocukların güzel enerjisini paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duydum. İnanın onları kendi evlatlarımdan ayrı tutmuyorum. Onlar için bu güzel memlekette usanmadan ve asla yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu etkinlikte başta Beylikdüzü Komşuları Derneği olmak üzere emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. BEYKOMDER Başkanı Osman Tezemir ise “Derneğimiz bu tür faaliyetler yapmaya devam edecek. Beylikdüzü’nde Başkanımızın da verdiği desteklerle inşallah daha da güzel etkinlikler yapacağız. Birlikte güzeliz ve güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

al9ktrqjcbfcuxk2zpvzq3jd.jpg

4ra7elzhojtxug3sd0zwbvbj.jpg

nophabakq4rywjl8cm0rwzxm.jpg

5ezosrtqgdhba6un2ntgxysm.jpg

mepqheuhI1vnawjknc6xrgar.jpg

zjvxfdyw3w9fe2br0cprp45y.jpg

xmxjwyf6nptr91rkybza5nmp.jpg

jzoctpl85hade6z7xkyyk3fp.jpg

yxnzbvkzm5qtj0kiylonsd6t.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.