Çocuklar Gönüllerince Eğlendi, Psiko-Sosyal Ekipleri Çeşitli Konularda Bilgilendirme Yaptı…

Çocuklar Gönüllerince Eğlendi, Psiko-Sosyal Ekipleri Çeşitli Konularda Bilgilendirme Yaptı…

 

Çocuklargönüllerince eğlendi, psiko-sosyal ekipleri çeşitli konularda bilgilendirmeyaptı… 

AdanaBüyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Gençlik veSpor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Merkez Park’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik VeÇocuk Bayramı Şenliği gerçekleştirdi.

Şenlikte ÇocukTiyatrosu, Uçurtma Şenliği, Oyun Parkurları, Bando, Geleneksel Oyunlar, SporAktiviteleri, Drama Eğitimi, Yüz Boyama aktiviteleri yapıldı.

AdanaBüyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlıpsiko-sosyal destek ekipleri, şenlik alanında hizmet verdi.

ÇocukŞenliği'nde çocuk ihmal ve istismarı ile ilgili farkındalık çalışması yürütüldü. Kadın ve Aile Hizmetleri DairesiBaşkanlığı bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından şenliğe katılançocuklar için; yüz boyama, resim atölyesi, ritim gösterisi, ebru sanatı, dramaatölyesi, bilim atölyesi, eğlenceli grup oyunları, çuval ve halat yarışıdüzenlendi.

Kadın ve AileHizmetleri Dairesi Başkanlığı’nca; Çocuk İhmal ve İstismarı, KADES, 6284Yasası, Kadına Yönelik Şiddet, Deprem Sonrası Hissedilen Duygular ile Baş Etmekonularında bilgilendirme broşürü dağıtıldı. Ayrıca Türkiye Aile PlanlamasıVakfı iş birliği ile hazırlanan; Depremlerde Gebe Kadınların Emziren Annelerinve Bakım veren Kadınların Karşılaştıkları Riskler ve Öneriler, GebeliğiÖnleyici Yöntemler, Güvenli Annelik, Temizlik ve Beslenme ile ilgilibilgilendirme broşürleri şenliğe katılan kadınlara; Bedenimizi Tanıyalımbroşürü ise kız ve erkek çocuklarına dağıtıldı. Kadın ve Aile Hizmetleri DaireBaşkanlığı’nca, şenliğe çocukları ile birlikte katılım sağlayan 600 kadın, 75erkek ile 750 çocuğa bilgilendirme yaparak, broşür verdi. 

czszxnu2wkvpnx7prghl8ejy.jpg

y2esmheor4uwkqdvpjb03bfr.jpg

zry3lrdicmuzqbwabegog1wh.jpg

vtvkbqxjzncefweu9hs5mo8j.jpg

k4uvtiechmkvgjqr3y2m7zpn.jpg

2hulq1z6xssengzyov54tnfr.jpg

ewoyfs7vp3tgotakpj1nudcv.jpg

x4arscuIotgm7wjp0b8ovswz.jpg

py5whr3tkj4l2ucxj6azyxmg.jpg

kIneshvnsxodcgb53oifrlzm.jpg

mwrhpgbrsbgu5k4n2a76zevh.jpg

w0y4ncvu5xqfbtjvkomsc9h1.jpg

39sxufbm0cfu4gjqn2aesevw.jpg

2f9xquxcay1pgr4yhhkij8ez.jpg

eorx6nugwvyqkflct4jjmyp5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.